Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti tapasztaltok bármiféle,...

Ti tapasztaltok bármiféle, csodás javulást 2010 óta?

Figyelt kérdés

A környezetemben egy rakat ember fanatizált fideszes és már akkor kötekednek velem, amikor azt mondom, hogy én nem vagyok egyetlen egy pártnak sem a híve, nem hogy még MSZP-s vagyok vagy valami.

Miért vannak oda annyira ezek az emberek?

2014. máj. 27. 16:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Csodába illő javulást tapasztalok a gazdaságtönkremenetelben és demokrácialeépítésben.
2014. máj. 27. 18:58
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Látom felesleges bármit mondani, ami javult nem hiszem bárkit is meggyőzne..... ezért beállok a sorba:

Itt minden szar....

2014. máj. 27. 20:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Még több ismerősöm ment külföldre, és sokan elkezdték kivinni a pénzüket a manyup államosítás után. Olyanok is fikázzák a Fideszt, akik rájuk szavaztak 2010-ben...
2014. máj. 27. 20:13
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, jelentősen nőtt az ostobák száma.
2014. máj. 27. 20:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"2010 óta viszont felújítottak par utat,új buszokat állították be,épült egy mentőállomás; egy ronda régi üzletsor helyén egy szép parkot alakítottak ki,több boltot felújítottak,egy romos épületet eltakarítottak. Sokkal kultúráltabb a környék. "

Uniós támogatásról hallottál már? Gondolom azt nem mondják be a Hírtv-n. Nálunk is vannak építkezések, de nem Viktor érdeme, hiába is állítja ezt be gusztustalan módon. Mindenhova az van írva, hogy az Eu támogatásával épül.

2014. máj. 27. 20:42
 16/22 anonim ***** válasza:

Igen hallottam az uniós támogatasról.

Csak ez a támogatás mar a baloldal idején is megvolt,mégse lett belőlr semmi.

2014. máj. 28. 00:01
 17/22 anonim ***** válasza:
És nem nézek hírtv-t. :)
2014. máj. 28. 00:02
 18/22 anonim ***** válasza:

Parasztbutítás.

Egészségi romlásom miatt elküldtek a munkahelyemről.9hó munkanélküli helyett kaptam 3hó munkanélküli segélyt.Mire a foglalkoztatást helyettesítő támogatást megkaptam volna 28500- ról levették 22800-ra.Kicsalták a magánnyugdíjpénztárból a pénzem.(persze beleszámít a nyugdíjba de azt nem biztos hogy megérem,tesznek róla).Ugyanis leszázalékoltak 60% egészség károsult vagyok,mozgáskorlátozott,de rehabilitálható vagyok.Kapok 29000 ft járulékot.Hiába dolgoztam 18 évet ,mivel tavaly nem tudtam dolgozni a minimálbér 35%át adták,de ebből még lejön a nyugdíj 10%a .Ezért dolgozz és fizesd a tb -t! 2012 ben 25%-ról az Áfa 27%.A benzinárak az égig érnek.A gyógyszerárak az égig érnek.Munkahely egy szál se.(Itt Zalában legalábbis).

Egy jó döntés a rezsicsökkentés volt ,de ez már elenyészik .Szóval semmi....

2014. máj. 28. 12:43
 19/22 anonim ***** válasza:
92%

Javulást? Egyáltalán nem. Az a legborzasztóbb az egészben, hogy azzal az istenverte 2/3-al baromi jó törvényeket is lehetett volna hozni, amik minden szempontból jobbá tehetnék ezt a pici országot, meg volt a lehetősége orbánéknak, hogy kihúzzák a szarból Mo-t, de ők inkább visszaéltek vele.

Hogy miért vannak oda a fideszért? 1) Könnyebb elhinni a szép hazugságot (hogy az MSZP-era után végre valaki az emberekért van), mint szembenézni az undorító igazsággal (ugyanolyan patkány az összes, csak a szavazat kell nekik, a többi 20-ad rangú dolog). Orbánék nagyon jól kommunikálnak, tudják, mit akar hallani a nép és tudják, hogy milyen díszcsomagolásba kell tálalni. 2) Sokan úgy vannak vele, hogy még mindig a fidesz a kisebbik rossz, mert "de hát az MSZP is szétlopta az országot". No de ez feljogosítja a következő pártot, hogy ugyanezt tegye?

3) Ha nehéz idők vannak, akkor mindenki bűnbakot keres, és a fidesz örömmel is megmutatja nekik (EU, multik, bankok, stb.), csak sokan nem néznek utána, hogy ezeknek valójában mennyi közük van a dolgokhoz.

2014. máj. 30. 16:51
 20/22 anonim ***** válasza:

"Igen hallottam az uniós támogatasról.

Csak ez a támogatás mar a baloldal idején is megvolt,mégse lett belőlr semmi."

A baloldal is kapott unios pénzeket,fel is használta,amire kapta!

2014. jún. 3. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!