Ti tapasztaltok bármiféle, csodás javulást 2010 óta?
A környezetemben egy rakat ember fanatizált fideszes és már akkor kötekednek velem, amikor azt mondom, hogy én nem vagyok egyetlen egy pártnak sem a híve, nem hogy még MSZP-s vagyok vagy valami.
Miért vannak oda annyira ezek az emberek?
Látom felesleges bármit mondani, ami javult nem hiszem bárkit is meggyőzne..... ezért beállok a sorba:
Itt minden szar....
"2010 óta viszont felújítottak par utat,új buszokat állították be,épült egy mentőállomás; egy ronda régi üzletsor helyén egy szép parkot alakítottak ki,több boltot felújítottak,egy romos épületet eltakarítottak. Sokkal kultúráltabb a környék. "
Uniós támogatásról hallottál már? Gondolom azt nem mondják be a Hírtv-n. Nálunk is vannak építkezések, de nem Viktor érdeme, hiába is állítja ezt be gusztustalan módon. Mindenhova az van írva, hogy az Eu támogatásával épül.
Igen hallottam az uniós támogatasról.
Csak ez a támogatás mar a baloldal idején is megvolt,mégse lett belőlr semmi.
Parasztbutítás.
Egészségi romlásom miatt elküldtek a munkahelyemről.9hó munkanélküli helyett kaptam 3hó munkanélküli segélyt.Mire a foglalkoztatást helyettesítő támogatást megkaptam volna 28500- ról levették 22800-ra.Kicsalták a magánnyugdíjpénztárból a pénzem.(persze beleszámít a nyugdíjba de azt nem biztos hogy megérem,tesznek róla).Ugyanis leszázalékoltak 60% egészség károsult vagyok,mozgáskorlátozott,de rehabilitálható vagyok.Kapok 29000 ft járulékot.Hiába dolgoztam 18 évet ,mivel tavaly nem tudtam dolgozni a minimálbér 35%át adták,de ebből még lejön a nyugdíj 10%a .Ezért dolgozz és fizesd a tb -t! 2012 ben 25%-ról az Áfa 27%.A benzinárak az égig érnek.A gyógyszerárak az égig érnek.Munkahely egy szál se.(Itt Zalában legalábbis).
Egy jó döntés a rezsicsökkentés volt ,de ez már elenyészik .Szóval semmi....
Javulást? Egyáltalán nem. Az a legborzasztóbb az egészben, hogy azzal az istenverte 2/3-al baromi jó törvényeket is lehetett volna hozni, amik minden szempontból jobbá tehetnék ezt a pici országot, meg volt a lehetősége orbánéknak, hogy kihúzzák a szarból Mo-t, de ők inkább visszaéltek vele.
Hogy miért vannak oda a fideszért? 1) Könnyebb elhinni a szép hazugságot (hogy az MSZP-era után végre valaki az emberekért van), mint szembenézni az undorító igazsággal (ugyanolyan patkány az összes, csak a szavazat kell nekik, a többi 20-ad rangú dolog). Orbánék nagyon jól kommunikálnak, tudják, mit akar hallani a nép és tudják, hogy milyen díszcsomagolásba kell tálalni. 2) Sokan úgy vannak vele, hogy még mindig a fidesz a kisebbik rossz, mert "de hát az MSZP is szétlopta az országot". No de ez feljogosítja a következő pártot, hogy ugyanezt tegye?
3) Ha nehéz idők vannak, akkor mindenki bűnbakot keres, és a fidesz örömmel is megmutatja nekik (EU, multik, bankok, stb.), csak sokan nem néznek utána, hogy ezeknek valójában mennyi közük van a dolgokhoz.
"Igen hallottam az uniós támogatasról.
Csak ez a támogatás mar a baloldal idején is megvolt,mégse lett belőlr semmi."
A baloldal is kapott unios pénzeket,fel is használta,amire kapta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!