Ti tapasztaltok bármiféle, csodás javulást 2010 óta?
A környezetemben egy rakat ember fanatizált fideszes és már akkor kötekednek velem, amikor azt mondom, hogy én nem vagyok egyetlen egy pártnak sem a híve, nem hogy még MSZP-s vagyok vagy valami.
Miért vannak oda annyira ezek az emberek?
Igen, a reformok a családtámogatás terén mindenképpen több bevételt hoznak a konyhára.
Az egykulcsossal is jól jártunk.
Az MSZP-t meg a baloldalt ki nem állhatom, de a Fidesz sem a szívem csücske.
"#2 vagyok. Mondjuk legalább már nem a cigányt támogatom belőle, mint MSZP alatt...."
Nem?
Teljesen tönkrement az ország az elmúlt 4 évben. Ez már csak egy akol, bégető barikkal.
Beee beee beee
Én tapasztaltam pozitív változást.
A lakóhelyem környéke 2000 és 2010 között szinte ugyanúgy nézett ki. (Vacakul)
2010 óta viszont felújítottak par utat,új buszokat állították be,épült egy mentőállomás; egy ronda régi üzletsor helyén egy szép parkot alakítottak ki,több boltot felújítottak,egy romos épületet eltakarítottak. Sokkal kultúráltabb a környék.
Az életszínvonalam is megállt a csökkenésben.
Biztos rengeteg igazság van abban amvel a Fideszt kifogasolják de én a baloldali kormányokkal ellentétben náluk végre eredményeket is tapasztalok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!