Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik divatpárt lett?

A Jobbik divatpárt lett?

Figyelt kérdés
Minden kiskölyök a Jobbikot fújja,a csapból is őket folyatják,holott azt se tudják mi az,amit képviselnek. Félreértés ne essék,nem szidni akarom a pártot,csak ezt veszem észre mostanság...

2014. máj. 27. 14:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
60%

Nahát hogy elszábádultak az indulatok.

Miért is populista feltétlenül az aki kimondja a széles népréteget érintő problémákat?

Főleg úgy hogy arról beszélni-egyenlőre legalább is-még nem tilos,de mindenképp széllel szembe pisilés.

2014. máj. 27. 20:31
 22/33 anonim ***** válasza:
90%

Mégis mit csinálhatnának? Levernék őket a p*csába mint anno a szlovákoknál.

2014. máj. 27. 20:51
 23/33 anonim ***** válasza:
6%
A probléma az, hogy a Jobbik szavazói az a kiszolgáltatott, szegény, műveletlen réteg akik a társadalomban a romákkal egy szinten, vagy maximum egy hajszállal vannak feljebb, de akkor már biztosan masszív alkoholisták. Ez a két réteg nagyjából a magyar vidék struktúráját alkotja. Ahelyett, hogy összefognának, és a budapest-centrikus korrupt politikusok ellen emelnének hangot, inkább egymást tépik. Egyik falu full roma, másik full fehér nyugdíjas alkoholista. Amíg a probléma nincs megoldva, és a gyerek éhezik, mert fejenként havi 8000-ből élnek egy putriban, addig a roma lopni fog. Én is lopnék, ha éheznék. Ezt a problémát nem úgy kell megoldani, hogy eltöröm a kezét ha lop, hanem lehetőséget teremtek neki normális életre. A jobbik erre képtelen, ergó alkalmatlan a probléma kezelésére, aki rá szavaz az benyalja a két bitesre leredukált információtartalmú fröcsögést. Aki lepontoz az érveket is mondjon mellé, köszi.
2014. máj. 27. 21:23
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Látszik hogy nem ismered őket.Ember és ember között különbség van.Ők nagyrészt olyanok amilyenek.Ez lehet nem tetszik sokaknak akiknek minden rózsaszínű kell legyen,de attól még így van.Lakjál a szomszédságukban majd újragondolnád a dolgot.Nekik 8000euró sem lenne elég.Ahogy sok magyar is csak elba@sz..ná még azt is.
2014. máj. 27. 21:32
 25/33 anonim ***** válasza:
34%
Ami azt illeti, a vidéki házamban a szomszédság roma. Rendes, dolgos emberek. Most egy kutatás miatt jártam BAZ megyében (több napot eltöltöttem velük), iszonyatos éhezés van a roma falvakban, és hidd el, hogy mindent megpróbáltak már, földhöz nem jutnak mert minden a polgármesteré, aki maximum 200 forintos órabérért ad munkát néhány napra, persze erre ugrik mindenki, ezért nagyon zsarolhatóak vele. Őszintén mondom, hogy igyekeznek jobbítani a sorsukon, szinte minden portán van otthon kecske, pár tyúk, disznó, de elég nehéz állatokat tartani úgy, hogy hetekig csak vakarón és vízen él a család. (Vakaró = liszt + víz + zsír kisütve). Minden értelmes próbálkozáshoz (fűrészüzem, gombaüzem, bivalytej, akármi) kellene pár milliós kezdőtőke. Mint ahogy minden vállalkozáshoz kell. A problémákat belülről kell megoldani, és nem ledózerolni, mint a Jobbik gondolja. Bár tudom, hogy Oroszországban is hasonló szinten áll a problémamegoldás, tehát Putyin előretolt pártjától sem várhat túl sokat az ember. Csak az a szomorú, hogy a szavazóbázisuk (szegény, vidéki fehérek) és akik rettegnek tőlük (szegény, vidéki romák) pont hogy összefogással érhetnének el valamit. Persze ezt egy 8 általánossal rendelkezőtől nem várom el, hogy belássa.
2014. máj. 27. 21:43
 26/33 WheneverYouWant ***** válasza:
egy pár hónapja kezdtem el a politikával foglalkozni és tudom hogy a jobbik mit képvisel... hogy miért harcol itthon és miért az EU parlamentben... de a többi pártról fogalmam sincs... Próbálom megismerni azokat is, nem vagyok elhatárolódva de egyszerűen nem értem őket.
2014. máj. 27. 22:57
 27/33 anonim ***** válasza:

A cigányprobléma nem ok hanem következmény.Túl nagy hangsúly helyeződik rá.Nekem is van a szomszédságomban cigánycsalád nincs egymással gondunk.Találkozunk,köszönünk azt ennyi.Igaz nem azok a putris fajták,de nem is bérből és fizetésből élnek.Mondjuk abból lassan senki se tud megélni.A lényeg hogy nálunk nyugi van.Azonban nem mindenhol van ez így.

Egy normális gazdasági helyzetű országban rájuk is jobban oda lehetne figyelni.Most csak beetetős reklámprogramok vannak.

2014. máj. 27. 23:13
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

"Garantálom, hogy pokollá tennék az országot. Akinek nincs mit veszítenie az nem fél. Nincs félnivalója."

Abban is biztos lehetsz, hogy a magyarok sem ülnének ölbe tett kézzel!

2014. máj. 27. 23:16
 29/33 anonim ***** válasza:
20%
Nem divatpárt ez,hanem egy kamu-kéró párt!
2014. máj. 28. 00:41
 30/33 anonim ***** válasza:
megértem én hogy sok kiskölyök szerint a Jobbikkal kell szimpatizálni. én pl. nem támogatom azt hogy 2 millió ft-t kapjanak a cigányok hogy elköltözzenek vhonnan... vagy a cigánybűnözést, vagy hogy a magyar fiatalok elmenekülnek Magyarországról közbe tömegszámmal lesznek a cigány származású nők 15 évesen főállású anyukák 3 gyermekükkel. egyetértek a szebb jövővel, nem akarom hogy tönkre tegyék az országot... Ismerek olyat is aki egyidős velem még sem szereti a Jobbikot. (mondjuk azért mert semmit nem tud róluk és ez szégyen hogy még így szidja)De tény a fiatalok többsége a Jobbikkal szimpatizál. Miénk a jövő!:) 13/L
2014. jún. 21. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!