A Jobbik divatpárt lett?
Nem divatpárt.
Amikor én óvodás voltam, később általános iskolás már akkor meggyűlt a bajom a kisebbségiekkel.Pedig ez a 90-es években volt.
Azóta azt látom, hogy egyre több van belőlük, az általános ahova jártam ott is egyre több a cigány, a volt tanáraim nagyon sokat panaszkodnak, meg nem tudják mindet kirúgni.
Egyre rosszabb a helyzet.
Szerencsére később elköltöztünk onnan....
Pedig ez Nyugat-Magyarországon van, nem Borsodban....
Tizenévesen, mikor még SZDSZ kormány, emlékszem be akarták tiltani a cigány szót, illetve megbüntetni a használatát, apám mondta mindig mindig, hogy a törvény ezeket védi csak, pozitívan diszkriminálja őket.
Azóta csak olyanra szavazok, akik utálják a liberalizmust, minden erejükkel ellene vannak.
Jelen esetben Jobbik, de ha lenne náluk keményebb, akkor rájuk.
A liberálisok megérdemlik, hogy úgy nyomják el őket, ahogy ők minket SZDSZ uralom alatt.
"Azóta azt látom, hogy egyre több van belőlük, az általános ahova jártam ott is egyre több a cigány, a volt tanáraim nagyon sokat panaszkodnak, meg nem tudják mindet kirúgni.
Egyre rosszabb a helyzet. "
Irtani köll a fajjokot tűzzel vassal!
A Jobbik divatpárt lett?
Mindig is az volt.
" Lúzerek és alkalmatlanok pártja ez pedig nem divat dolga."
Hát ecsém? anyád dóga? Leráncsa űköt?
"Hát ecsém? anyád dóga? Leráncsa űköt?"
Jaj te kis te. Ha megmondom véleményem akkor engem innen kimoderálnak. A lényeg az, hogy téged azért bent hagynak.
"Irtani köll a fajjokot tűzzel vassal!"
És ezt ölbe tett kézzel néznék a romák mi? Garantálom, hogy pokollá tennék az országot. Akinek nincs mit veszítenie az nem fél. Nincs félnivalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!