Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik divatpárt lett?

A Jobbik divatpárt lett?

Figyelt kérdés
Minden kiskölyök a Jobbikot fújja,a csapból is őket folyatják,holott azt se tudják mi az,amit képviselnek. Félreértés ne essék,nem szidni akarom a pártot,csak ezt veszem észre mostanság...

2014. máj. 27. 14:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
75%

Nem divatpárt.

Amikor én óvodás voltam, később általános iskolás már akkor meggyűlt a bajom a kisebbségiekkel.Pedig ez a 90-es években volt.

Azóta azt látom, hogy egyre több van belőlük, az általános ahova jártam ott is egyre több a cigány, a volt tanáraim nagyon sokat panaszkodnak, meg nem tudják mindet kirúgni.

Egyre rosszabb a helyzet.

Szerencsére később elköltöztünk onnan....

Pedig ez Nyugat-Magyarországon van, nem Borsodban....

Tizenévesen, mikor még SZDSZ kormány, emlékszem be akarták tiltani a cigány szót, illetve megbüntetni a használatát, apám mondta mindig mindig, hogy a törvény ezeket védi csak, pozitívan diszkriminálja őket.

Azóta csak olyanra szavazok, akik utálják a liberalizmust, minden erejükkel ellene vannak.

Jelen esetben Jobbik, de ha lenne náluk keményebb, akkor rájuk.

A liberálisok megérdemlik, hogy úgy nyomják el őket, ahogy ők minket SZDSZ uralom alatt.

2014. máj. 27. 15:46
 12/33 anonim ***** válasza:
32%
Lúzerek és alkalmatlanok pártja ez pedig nem divat dolga.
2014. máj. 27. 15:58
 13/33 anonim ***** válasza:
4%

" KIRÁLYI"

Anyádi.

2014. máj. 27. 16:11
 14/33 anonim ***** válasza:
89%

"Azóta azt látom, hogy egyre több van belőlük, az általános ahova jártam ott is egyre több a cigány, a volt tanáraim nagyon sokat panaszkodnak, meg nem tudják mindet kirúgni.

Egyre rosszabb a helyzet. "

Irtani köll a fajjokot tűzzel vassal!

2014. máj. 27. 16:12
 15/33 anonim ***** válasza:
8%

A Jobbik divatpárt lett?

Mindig is az volt.

2014. máj. 27. 16:12
 16/33 anonim ***** válasza:
79%

" Lúzerek és alkalmatlanok pártja ez pedig nem divat dolga."

Hát ecsém? anyád dóga? Leráncsa űköt?

2014. máj. 27. 16:13
 17/33 anonim ***** válasza:
5%

"Hát ecsém? anyád dóga? Leráncsa űköt?"

Jaj te kis te. Ha megmondom véleményem akkor engem innen kimoderálnak. A lényeg az, hogy téged azért bent hagynak.

2014. máj. 27. 17:20
 18/33 anonim ***** válasza:
Ja te kis te!
2014. máj. 27. 17:28
 19/33 anonim ***** válasza:
5%

"Irtani köll a fajjokot tűzzel vassal!"

És ezt ölbe tett kézzel néznék a romák mi? Garantálom, hogy pokollá tennék az országot. Akinek nincs mit veszítenie az nem fél. Nincs félnivalója.

2014. máj. 27. 17:33
 20/33 Dick Esmen ***** válasza:
Igen,ez egy nagyon jó szó rá!És szó sincs arról hogy ezek a kölykök átlátnák a problémát.Ez nem a jobbik ellen szól,hanem az emberi csordaösztön ellen!
2014. máj. 27. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!