Ahogy látom, van itt bőven dk-s. Én is rájuk szavaztam, de nekem ők inkább a kisebbik rossz, mintsem a jó. Az érdekelne, ti mit láttok bennük, mi tetszik vagy nem tetszik a programjukban?
Az LMP-ből hiányzik az erő. Szerintem nincs jövőjük. Plusz túl zöld... A DK és az Együtt között vaciláltam
2014. máj. 27. 14:31
22/38 anonim válasza:
Aki nem értette az öszödi beszéd lényegét az most csak értetlenkedik, miért van ennyi "elmebeteg".
Gondolj bele. Melyik másik politikus ismerte el a saját és pártja hazugságait és népvakítását, hogy aztán ettől megszabadulva tisztességet vigyen a politikába?
Na ugye?
2014. máj. 27. 17:11
23/38 anonim válasza:
te meg 17 biztos arra szavaztál aki saját bevallása szerint soha nem hazudott, igaze
közben ha kinyitja a száját már hazudik, de ő nem vallja be, igy meg minden ok, igaze?
2014. máj. 27. 17:36
24/38 anonim válasza:
Annyira tisztességes ez a mocsok hogy a plagizált szakdolgozata szőrén szálán eltünt. A saját példánya is és az is amelyik az iskolában volt. És mindenki másé meg van.
2014. máj. 27. 18:34
25/38 anonim válasza:
Szóval nektek több évnyi hazudozás az még erény is? Komoly értékválságban van az ország, ez már biztos... Biztos pesti panelpatkányok az ilyenek...
2014. máj. 27. 20:50
26/38 anonim válasza:
mondja ezt egy orbanista
2014. máj. 27. 23:23
27/38 anonim válasza:
100-szor inkább leszek Orbánista, mint az öszödi böszme imádója. Nem mondom, hogy mindenki szeresse Orbánt, na de a Ferenc testvért imádni, az már tényleg kóros... Nála még Mesterházy is hitelesebb. Ő tényleg megpróbálta felépíteni az új MSZP-t, az más kérdés, hogy kevés volt ehhez. De mondhatnám Bajnait is. A maga bárgyú, gagyi módján még mindig hitelesebb, mint Gyurcsány. Vona meg igaz, hogy álomvilágban él, de legalább még nem kompromittálta magát (igaz, lehetősége sem volt rá). Schifferenek még én is meglepődök néha, milyen jókat mond. Akármelyik arc hitelesebb, a mai magyar politikában. Csak az igazi masszív, gyöpös, panellakó, pesti, gyűlölködő elmebeteg szimpatizálhat még mindig ezzel az idegbeteg emberrel...
2014. máj. 28. 05:26
28/38 anonim válasza:
Nagy árat fizetett a népszerűségért Gy.F. Én bizony körbe nem csókoltam volna 250 ezer öregasszonyt, fene a gusztusát.
2014. máj. 28. 05:56
29/38 anonim válasza:
ja értem, tehát orbán hazudhat éjjel-nappal, az nem számít
Orbánékkal szemben miért nincs egy cseppnyi elvárásod sem?
2014. máj. 28. 08:57
30/38 anonim válasza:
Mesterházy? na ne röhögtess
persze hogy jobban tetszik, nem veszélyes Orbánkádra, ellentétben a gonosz Gyurcsánnyal akitől retteg a vezéred
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!