DK szimpatizánsok! Miért pont ez a párt?
Ahogy látom, van itt bőven dk-s. Én is rájuk szavaztam, de nekem ők inkább a kisebbik rossz, mintsem a jó. Az érdekelne, ti mit láttok bennük, mi tetszik vagy nem tetszik a programjukban?
Ha lehet írjatok kort is légyszi!
Köszi!
Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a többit is!
Kedves trollok! A kérdést nem azért írtam ki, hogy lepontozhassatok mindenkit, aki máshogy látja a politikát mint ti! Szerintem kijelenthető, hogy a kisemberek mind arra szavaznak, aki a legjobb az országnak. Csak mindenkinek más a "jó". De ettől még nem lepontozni a másikat. Illetve észrevettem, hogy itt rengetegen küzdenek szövegértelmezési problémával. A "mennyire hasznos a válasz?" azt jelenti, mennyire ad választ a kérdésre, nem pedig azt "mennyire értesz egyet a válaszoló véleményével?".
"MSZP és Mesterházy elleni protest szavazással magyarázható."
Ha az MSZP ellen akarsz szavazni, miért nem a FIDESZre Jobbikra vagy bármelyikre szavaztál ?
Ha baloldali akarsz lenni,miért nem Bajnaira vyga akár a Munkáspártra szavaztál ?
Ja... a kort pedig azért kértem, mert mindenhol azt hallani, hogy Gyurcsány csak a nyugdíjas néniket tudja mozgósítani, ezzel szemben nekem három DK-s ismerősöm van. Kettő negyvenes, és egy fiatal egyetemista.
Én 22 vagyok.
Akik korábban írtak, azoktól is várok még kort :)
Igazi baloldali, reálisan látja a helyzetét és meggyőző.
Míg a naiv Együtt-PM és MSZP leállt vitázni Morvai Krisztinával, addig a DK kijelentette, hogy ők nem vitáznak egy olyan párttal ami nem követi a kulturális, demokratikus irányelvet.
Tűzik ki a célokat és kampányolnak, ugyanakkor nem gondolják, hogy meg kéne nyugodniuk, hisz úgy is ők a "nagy, baloldali párt".
Fiatal, karizmatikus szakértők vannak a vezetőségben.
Magyarok és egyben európaiak.
Egyszerűen bennük látok potenciált egy erős, egységes baloldal megszervezésében.
Az MSZP, Együtt, LMP nem képes ezt megvalósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!