Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » DK szimpatizánsok! Miért pont...

DK szimpatizánsok! Miért pont ez a párt?

Figyelt kérdés

Ahogy látom, van itt bőven dk-s. Én is rájuk szavaztam, de nekem ők inkább a kisebbik rossz, mintsem a jó. Az érdekelne, ti mit láttok bennük, mi tetszik vagy nem tetszik a programjukban?

Ha lehet írjatok kort is légyszi!

Köszi!

2014. máj. 26. 16:33
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem vagyok szavazókorú, de a véleményem az ez.
2014. máj. 26. 19:17
 12/38 anonim ***** válasza:
54%
Én azért szavaztam rájuk mert mikor lakossági fórumot tartott a DK a helyi idősek otthonában engem a Gyurcsány körbecsókolt. 20 -Éve kínlódtam az aranyeremmel de azóta tünet mentes vagyok. Hát ezéé.
2014. máj. 26. 19:21
 13/38 anonim ***** válasza:
83%

1, Egyetlen olyan párt aminek JOBBoldali a gazdasági programja! Minimálbér eltörlése , állami szerepvállalás nullára csökkentése , a szociális demagógia ennél a pártnál a legkisebb a nyolc induló párt közül.

2, Nyílt egyház ellenesség! A vatikáni szerződés azonnali felmondása a legjobb döntés amit az ország tehet.

3, Nyílt közmédia ellenesség! A közmédiát meg kell szüntetni.

4, Plusz természetesen az Európai Egyesült Államok megteremtésébe vetett hit.

2014. máj. 26. 19:42
 14/38 anonim ***** válasza:
29%
Elképesztő, hogy az öszödi beszéd, és minden után vannak emberek, akik hiteles politikusnak tartják Gyurcsányt... Nem vagyok nagy véleménnyel az MSZP-sekről, vagy a Bajnaistákról sem, de a GYP-re szavazni? Meggyőződésből? Édes mózes... Egy normális országban nem hogy a politikai életből tűnt volna el, elmegyógyintézetben kezelnének egy ilyen embert...
2014. máj. 26. 20:10
 15/38 anonim ***** válasza:
80%

Hát én meg azt mondom, hogy nem Gyurcsány az igazi botrány, hanem Orbán. És ez az ország szégyene, hogy egy ilyen despotáért rajong az ország legalább fele.

Amúgy én nem vagyok nyugdíjas néni, de süldő lány le.

2014. máj. 26. 20:50
 16/38 anonim ***** válasza:
83%
Azért mert Gyurcsány felveszi a kesztyűt nem tutyimutyi mint az mszp, tudja hogy mit akar, vannak céljai és küzdő típus. Ja és Orbán retteg tőle
2014. máj. 26. 21:23
 17/38 anonim ***** válasza:
23%

Van az országban 9% erkölcsi hulla, aki képes arra szavazni, aki saját bevallása szerint folyamatosan hazudozott nekik éveken át.

"Teljesen világos volt, hogy amit monunk, az nem igaz."

A sok birka elhitte, és aki még ma is büszke erre, az szavaz a DK-ra.

2014. máj. 27. 01:45
 18/38 A kérdező kommentje:
Nekem az öszödi beszéd miatt lett szinpatikus Gyurcsány... Végig hallgattam (nem csak amit a tv-ben bevágtak), és tetszett!
2014. máj. 27. 11:26
 19/38 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem a gazdaságpolitikának ezek a jobbos elemei azok, amik miatt csak fintorogva húzvtam be az x-et, de a tökösség és az, hogy vállalja a véleményét (amivel egyet is értek, pl: vallás, melegek, ...), az nagyon tetszik.
2014. máj. 27. 11:30
 20/38 anonim ***** válasza:
Akkor lehet , hogy számodra az LMP lett volna a legjobb választás.
2014. máj. 27. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!