DK szimpatizánsok! Miért pont ez a párt?
Ahogy látom, van itt bőven dk-s. Én is rájuk szavaztam, de nekem ők inkább a kisebbik rossz, mintsem a jó. Az érdekelne, ti mit láttok bennük, mi tetszik vagy nem tetszik a programjukban?
Ha lehet írjatok kort is légyszi!
Köszi!
1, Egyetlen olyan párt aminek JOBBoldali a gazdasági programja! Minimálbér eltörlése , állami szerepvállalás nullára csökkentése , a szociális demagógia ennél a pártnál a legkisebb a nyolc induló párt közül.
2, Nyílt egyház ellenesség! A vatikáni szerződés azonnali felmondása a legjobb döntés amit az ország tehet.
3, Nyílt közmédia ellenesség! A közmédiát meg kell szüntetni.
4, Plusz természetesen az Európai Egyesült Államok megteremtésébe vetett hit.
Hát én meg azt mondom, hogy nem Gyurcsány az igazi botrány, hanem Orbán. És ez az ország szégyene, hogy egy ilyen despotáért rajong az ország legalább fele.
Amúgy én nem vagyok nyugdíjas néni, de süldő lány le.
Van az országban 9% erkölcsi hulla, aki képes arra szavazni, aki saját bevallása szerint folyamatosan hazudozott nekik éveken át.
"Teljesen világos volt, hogy amit monunk, az nem igaz."
A sok birka elhitte, és aki még ma is büszke erre, az szavaz a DK-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!