Támogatnátok, hogy azok is szavazhassanak, akik még nem töltötték be a 18-at, de a választás évében töltik?
Figyelt kérdés
Igazságtalannak érzem, hogy ha valaki mondjuk a választás másnapján válik nagykorúvá, akkor újabb 4 évet kell várni, hogy szavazhasson.2014. máj. 25. 15:11
11/13 A kérdező kommentje:
nem hülyeség
És lehetne nemzeti tökömtudjamilyen boltokat nyitni ahol az aktuálisan menő cuccokat lehetne kapni
2014. máj. 25. 15:56
12/13 anonim válasza:
Ennyi erővel igazságtalannak tarthatnád azt is, ha valaki a választásokat követő január 1-én tölti be a 18-at. Meg kell húzni egy határt, és nem értem, miét pont a naptári évhez kellene ezt szabni.
13/13 anonim válasza:
"16 évtől mindenkinek szavazati jogot adnék."
Még csak az hiányozna.
A kérdésre pedig a válaszom nem. Sőt, én még feljebb is vinném a korhatárt. Azokból a fiatalokból kiindulva, akiket ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!