Miért kell felkarolni a határon túli "magyarokat"?
"Szerintem a kintiek többre tartják magukat
nálunk itthoniaknál."
Ezt itteni, hasonló kérdésekte adott válaszok is alátámasztják. Ha egy kárpátaljai ír, akkor bizont tele van magyar öntudattal, csak azért mert a nagyszülei-dédszülei magyarok voltak. Azzal szoktak jönni, hogy magyarabbak az anyaországiaknál. Mire fel mernek ilyet kijelenteni? De bizony egyik sem akarna ide költözni. Szájhösök.
ÉÉÉÉÉÉérdekes! Ha valamely náció védi fajtetvérét,segít rajta,annak tapsoltok. Ha ezt magyar teszi,lehurrogjátok.
Hülyegyerek! Ha te lennél idegen szülőföldeden,neked is jól esne a pártfogás.
Érted már? Nem,mi? Nem csodálkozom. Ilyen dolgok értéséhez nem csak ész kell,hanem szív is.
"Én régebben"cseteltem"egy határontúli magyarral és...az az elitélő vélemény amit rólunk itthoniakról"letett az asztalra"nem volt semmi.
Szerintem a kintiek többre tartják magukat nálunk itthoniaknál."
Gondolkozzál mielőtt írsz légy szíves.Pont a kérdezőhöz hasonló emberek miatt vannak rólunk ilyen véleménnyel és a kérdező "magyarok" írásából nekem is az jönne le ,hogy milyen emberek is élnek ott, nem is említve 2004-et amikor megtörtént a nemzet 3.évezred beli első fekete napja.Szégyen ,hogy egyesek milyen véleményekkel vannak a külhoni magyarokról.
"Nem is akarnak ide költözni"
120 000 székely él nálunk.Még ,hogy nem akarnak ide költözni.
A kérdezőnek pedig annyit,hogy úgy tűnik ők még mindig nagyobb magyarok mint te,aki csak "magyaroknak" tudod őket nevezni.
"beleszólhatnak a magyar ügyekbe"
Te ennél alig,ha lehetnél hülyébb kedves kérdező.Még,hogy csak az magyar ami határon belül van.Azt úgy hívják ,hogy országos ügy,vagy legalább is én annak nevezném.Gondolom a szavazati jogra próbáltál meg gagyogni valamit,semmi gond értünk a beszédedből.Én sem értek vele egyet,hogy a Magyarországi elnök választáson részt vehetnek,de még mindig előbb adnám meg nekik a választó jogot mint neked,aki valószínű nemmel szavaztál 2004-ben.
Ja és még csak annyit,hogy lassan már új szót kell kitalálni amire a hozzád hasonlókra lehet célozni.
A szó:NEMZETÁRULÓ
"Miért kell felkarolni a határon túli "magyarokat"?"
Amiért téged is felkarol Izrael.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!