Miért kell felkarolni a határon túli "magyarokat"?
Azért kell, mert létezik olyan, hogy nemzet (tényezői: közös nyelv, kultúra). Őshonos kisebbség, aminek EMBERI JOGAI vannak. Amelyeket jelenlegi mainstream utilitarizmus, amelyet a liberálisok saját szentnek hitt elveiket félredobva alázzák meg, csúsztatnak, összekeverik a szezont fazonnal, hogy az átlag ember mindent félreértsen.
Azok, akik liberálisként görbe tükröket, végtelen, céltalan opportunizmust/kádári materializmust hirdetnek meg, s tesznek számunkra követendővé, na azoknak kéne elgondolkodni, hogy vajon nem az ő művelt bomlasztásuk akadályozza meg a fejlődést?
Szerintem ha már"felkarolásról van szó"lehet hogy ők tennék velünk...
Én régebben"cseteltem"egy határontúli magyarral és...az az elitélő vélemény amit rólunk itthoniakról"letett az asztalra"nem volt semmi.
Szerintem a kintiek többre tartják magukat nálunk itthoniaknál.
"94 éve ott élnek ahol"
1100
A felkarolás és a szavazati jog pedig két külön dolog.
"Hagyni kéne őket végre asszimilálódni az ottani lakossággal."
Ki szerint? Tán csak nem egy anyaországi "magyar" (liberális zsidó származású) fejéből pattant ki ez a fantasztikus internacionalista ötlet?
És a kinyalt seggű kedvenceiteket?
Az nem a határontúliak hibája, hogy azért kaptak szavazati-jogot, hogy ezt a pártok saját előnyükre fordítsák.
Szavazni is alig 10%-uk ment el, annyira érdekelte őket az egész. :)
De hát ilyenek vagytok ti zavarodott "toleránsok", addig vagytok azok amíg a ti hülyeségeitekről van csak szó.
" nem is akarnak ideköltözni,"
És akkor meg azért hőbörögtök mert "elveszik a munkát". :D
"ha a magyarok annó asszimilálni akarták a környező népeket, ne háborodj már fel ezen áldjon meg a jó isten."
Téged látva nem sikerült nekik. :D Akkor nem értem mit lázadozol, uszulsz a kintiek ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!