Orbán szándékosan hergel kárpátalja autonómiájával?
Mármint azzal, hogy lesz Kárpátaljának autónómiája, és ő harcol érte, vagy azzal hergel téged, hogy nem áll ki mellette ?
Mert én még olyat nem hallottam, hogy ő eutónómiát akarna bárkinek is. Ő az a tipikus hazaáruló.
És te is komcsi vagy, úgylátom.
Miaz, hogy téged az hergelne, ha lenne egy területnek aurtónómiája, károd az neked ?
Miért hergelne te a visegrádi 4-ek találkozását értelmezed,mivel Orbán ott jelentette ki a kárpátaljai autonómiát/felvetette ezt a lehetőséget.
mivel magyar miniszterelnök nem csak az anyaország miniszterelnöke hanem tudod volt egyszer egy trianon,ami sok
magyart hagyott a határokon túl,így az ő miniszterelnökük is.minden ország miniszterelnöke kiáll a saját nemzetéért,bárhol is legyenek.valamint nyugat Európában,már minden nemzetíség kapott autonómiát pl.:dél tiroli osztrákok,németországi szorbok,katalánok,baszkok...stb.Egyedül még a franciaországi bretonok és Elzász lotaringiai németek nem kaptak még autonómiát.Mit vársz Orbán hagyja cserben a magyarokat,csak mert nem az anyaország területén élnek és nincs joguk abszolút mert elnyomják minden téren őket.
Ezért kéne egy olyan programot indítani, hogy minden iskola legalább egyszer szervezzen osztálykirándulást valamelyik külhoni magyarlakta településre/tájra. A gyerekek meglátnák, hogyan élnek máshol a magyar emberek, hogy vannak helyek, ahol nehéz magyarnak lenni. Hogy milyen az, amikor leköpnek/beszólnak/csúnyán néznek rád, csak azért, mert az anyanyelveden szólalsz meg.
Akkor talán kevesebben kérdeznének ilyen hülyeséget.
40 év direkt nemzetellenes nevelését nehéz kiigazítani.
Egyébként tudtommal van ilyen program, nem vagyok az Orbán-kormány híve, de ez abszolút pozitívum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!