Orbán szándékosan akarja félreértelmezni és félremagyarázni az alkotmánybíróság döntését?
2013. jan. 26. 17:10
2/11 anonim válasza:
Alapjáraton olyan buta mint a föld szegénykém, és nem tudni, hogy a debilje most tényleg félreértelmezte, vagy csak olyan hülye hogy azt hiszi nem jönnek rá az emberek hogy megint hazudott.
3/11 anonim válasza:
Orbán nevét szátokra ne vegyétek!
A TEK mindenkit figyel...
4/11 Vadkan01 válasza:
Ő Orbán, mit vártál? Azt gondoltad azt mondja, hogy "sajnálom, hogy rosszul csináltam".
5/11 anonim válasza:
Csak úgy tesz, mintha nem értené miről van szó. Kapott egy hatalmas sallert az AB-tól és Ádertől, ettől megzavarodott. A válasz sem maradt el: Áder nem kapott jutamat. Talán ezt is hozzágondolta: "Te is, haverom, János?!"
6/11 anonim válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem! A balos propaganda kérdéseket meg nem.
7/11 A kérdező kommentje:
"Szilvásbuktát mert azt szeretem! A balos propaganda kérdéseket meg nem."
Már bocs, de ezek tények. És miért nem érdemben válaszolsz a kérdésre? Viktor vagy hazudik vagy komoly bajok vannak az fejében.
2013. jan. 26. 18:58
9/11 anonim válasza:
Utolsó! megindokolnád részletesen?
10/11 A kérdező kommentje:
"Az ATV egy hazugsággyár."
NA az ilyen az ami vicces. Itt most konkrét tényeket közöltek. Ebben mit lehet hazudni. Vagy akkor indokold meg, hogy mi a valóság. Mert nem ők találták ki a törvényeket és azt amit az AB hozott. És imádom az ilyen válaszokat. Mikor nem lehet kimagyarázni Orbánt akkor jönnek ezek.
2013. jan. 26. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!