Miért eresztett le Magyarország?
Az egész akkor romlott el, amikor az erdélyi földesurak elkezdtek nyugatiasodni.. kaszinókba jártak, a gyerekeiket nyugati egyetemekre járatták. És amíg távol voltak, addig az ostoba móc népség művelte a földjeiket. Közben az aljas pópák szervezkedtek. A mócoknak a pópák voltak a mindenük, ők szentek voltak, amit ők mondanak, azt úgy csinálták. Ezek a pópák létrehoztak ott bankot a mócoknak, akik hitelt tudtak felvenni, és a pénzüket szétdobáló nemesektől megvették a földeiket (már aki nem lett öngyilkos). És így lett az, hogy az ostoba hegyipásztor móc (~román) a magyar embert dolgoztatta a földön. Ha ezek a nemesek nem játszották volna el a pénzüket, és a gyerekeiket az egyetem után hazahívják, hogy itt ténykedjenek, fogjanak össze, és építsenek helyben egyetemet, bankokat, akkor nem foglaltk volna el a Szent Korona földjét a mócok, és a Trianoni diktátum talán nem csatolta volna el Erdélyt.
A román egy nagyon számító, és aljas nép: nézd csak meg a világháborút, hogy mikor kinek az oldalán álltak, és hogy hazudtak mindenkinek.
Könnyű így fikázni!
Én is ilyen voltam kicsiben...nem értettem..
Aztán nagyobban megértettem"" -megértették velem-
Ezek után már csak a pofám kell befogjam..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!