Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van ma Magyarországon, fasizmu...

Van ma Magyarországon, fasizmus vagy antiszemitizmusra példa?

Figyelt kérdés
Nem a suttogópropaganda vagy a média légből kapott írásai érdekelnek, hanem konkrét példák! Mert ennyi erővel akár kommunizmus is lehet az USA ban!
2009. dec. 27. 12:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Nem csak többet, de a stílus is más. Itt fehéren-feketén irtani akarnak.
2009. dec. 27. 13:14
 12/18 anonim ***** válasza:
4%

Ja,a hunhír az a kormánypártiak oldala.

Tudják mutogatni,hogy mekkora rasszisták a beírók.Vajon a kurucon miért nem lehet kommentelni,a hunhíren meg miért?

2009. dec. 27. 13:42
 13/18 anonim ***** válasza:
22%

Te most tényleg egy hungarista oldalról linkelsz egy példát az antiszemitizmusra ? LMAO

( Megsúgom, a nyilasok eddig is kitartás!-al köszöntek )

Én még senkit nem hallottam Éljen Mussolini!-zni szóval ez is hülyeség.

2009. dec. 27. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

"Csak menny el egy Jobbik gyűlésre.

A kötelező "mocskos zsidók" kántálás után meghallgathatod a legújabb összeesküvés elméleteket a zsidó nagytőkéről, majd szintén egy kántálással lezárul az esemény."

Látszik, hogy még életedben nem jártál Jobbik-gyűlésen.

2009. dec. 27. 23:47
 15/18 anonim ***** válasza:
32%

Azért az valóban antiszemita aki megver valakit csak azért mert az a másik zsidó. Szerencsére ritka az ilyen. Jobb lenne ha nem jönnének a holokauszttal, mert más népek közül is meghaltak még többen a II.világháborúban. Irritáló az átlag magyar számára, hogy egyre többen vannak a zsidók, és egyre több lett milliárdos, és százmilliós vagyonok tulajdonosa, miközben a magyar nép elszegényedett. Ha van antiszemitizmus azt tetteik következtében van, de szerintem elenyésző a szélsőséges zsidógyűlölők száma itthon. Fiamnak van egy zsidó barátja aki asszem jobban utálja a zsidókat mint sok magyar honfitársunk (pl:jobbikos) mert jobban ismeri, tudja miket csinálnak. Ő pedig egy rendes zsidó nem pénzhajhász(bölcsész és iparművész, keramikus).

Egy másik kiváló zsidó ember: EINSTEIN idézet az antiszemitizmusról:

„Az antiszemitizmus nem egyéb, mint valamely zsidó-csoport által, a nem-zsidóban előidézett ellenséges magatartás. A zsidó-csoport [az idők során] valósággal gyarapodott, prosperált a világon iránta tanúsított örök elnyomáson

és ellenségeskedéseken”

(A. Einstein, Collier's Magazine, November 26, 1938)

EINSTEIN tisztán látta, hogy bizonyos zsidó csoportok olyan dolgokat művelnek, amiből végül a zsidó gyűlölet erőre kap. Magyarországon elég sokat tettek azért, hogy az antiszemitizmus erősödjön. Nem tudják hol a határ a vagyonosodásban. Mezőgazdaságunkra a legnagyobb csapást is ők mérték. Tudom,saját bőrömön tapasztaltam, azért vagyok munkanélküli mert a zsidó tulajdonosi kör egy évben csődbe és felszámolásra juttatott 10 magyar baromfi feldolgozó - húsipari, és hűtőipari céget, amelyek hatalmas mennyiségű mezőgazdasági termékeket exportáltak. Az élőállatok százezreit nem fizették ki a gazdáknak, azokat tönkre téve. No, de ezt már máshol leírtam hasonló kérdés kapcsán.

NEM TANÚLNAK, VAGY NEM FÉLNEK és MEGLOVAGOLJÁK AZ "ANTISZEMITIZMUS" MEGBÉLYEGZÉS LEHETŐSÉGÉT. DIREKT RÁJÁTSZANAK, HOGY MEGVÁDOLHASSÁK AKI ELLENÜK FELLÉP!

BAJNAI GORDON jól beszélt a múltkor, amikor azt mondta, hogy a közintézményekben és a Parlamentben annyi cigány származású képviselőnek kell lenni amennyi lakosságon belüli a részarányuk. Ezt bizony így kell, és ugyanannyi zsidó legyen a parlamentben, amennyi a lakosságon belüli arányuk! Csatlakoztam miniszterelnökünk józan és ésszerű meglátásához!Ez elég demokratikus. NEM?

Laci

2009. dec. 28. 13:07
 16/18 anonim ***** válasza:
33%
és akkor várjuk már el rögtön azt is, hogy tudósaink, olimpiai aranyérmeseink, íróink között is csak számarányuknak megfelelően képviseltessék magukat ezek a gonosz zsedók, mert ott is milyen sértő már a számarányukat jelentősen meghaladó részvételük.
2009. dec. 28. 14:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Itt egy lakossági fórum a sok közül:

http://www.youtube.com/watch?v=Qim4sAi_D70

2010. jan. 4. 04:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Nincs, de igény volna rá :)
2010. jan. 14. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!