Az atv miért tagadja a holokausztot?
Most épp azon megy a szánalmas hisztéria, hogy Dúró Dóra azt mondta, több népnek is volt holokausztja. A balosok meg ezt nem fogadják el, szerintük csak a zsidóknak volt.
Tehát a kérdés, az atv miért tagadja a holokausztot?
"balos rájöhet, hogy nem habzó szájú, véres kező náci gyilkosok a jobbikosok. "
Végül is nem vagytok azok, csak akasztani akartok nektek nem tetsző egyéneket!
"11: ti pedig magyarokat akartok gyilkolni. A cigányokat uszítjátok a magyarok ellen, hogy végezzenek ki minket!"
Ilyet ki mondott? Bizonyíték? Marhaságokat beszélsz, de ez nem véletlen, hisz Jobbikos vagy.
A cigány képviselőtök mondta az mszp-ből!
És olyat ki mondott, hogy mi akasztani akarunk? Baromságokat beszélsz, de nem is csoda, hisz balos vagy.
"És olyat ki mondott, hogy mi akasztani akarunk?"
Na, vajon ki? Ilyenkor nem tudod mi? Ki akarta akasztani Pásztor Istvánt? Egy Jobbikos nem határolódott el ettől a kijelentéstől!
"ezzel tényleg jelentéktelenebbnek akarja beállítani"
Szerintem nem ez a célja, és valóban nem jelentéktelebb, mint a többi népirtás, de nem is jelentősebb.
Legfeljebb annyi a különbség, hogy sokkal inkább érinti Magyarország múltját, mint mondjuk az örményországi vagy ruandai, esetleg a spanyol hódítók által elkövetett "etnikai tisztogatás".
Szégyenletes, ami akkor történt, valóban nem szabad elfelejteni, és ezt nem politikai korrektség mondatja velem. De azt sem, hogy a holokausztot nem szabadna minden egyes politikai vitánál előrántani, vagy éppen akkor, ha bármilyen esetnél a hazai zsidóság érdekei sérülnek.
"de nem is csoda, hisz balos vagy."
Nem vagyok balos. Fidesz szavazó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!