Az atv miért tagadja a holokausztot?
Most épp azon megy a szánalmas hisztéria, hogy Dúró Dóra azt mondta, több népnek is volt holokausztja. A balosok meg ezt nem fogadják el, szerintük csak a zsidóknak volt.
Tehát a kérdés, az atv miért tagadja a holokausztot?
Mert eddig is abból éltek, hogy a magyar zsidóság érzelmeire építettek és ebből próbáltak erkölcsi tőkét és fölényt kovácsolni, hogy ők megvédik a zsidókat a náci provokációtól.
Egyébként nem vagyok Jobbikos, az viszont tény, hogy az örmény népirtást is szokás pl. örmény holokauszt néven emlegetni, tehát kontextustól függetlenül ebben önmagában Dúró Dórának igaza van. (amúgy nem láttam egyik interjút sem, csak nekem is elegem van az ATV teljes szereptévesztéséből, lásd pl 11 év után jöttek rá, hogy Nyugat-Európában a szélsőséges pártokkal is vitázni szokás és behívják őket a TV-be, nem pedig figyelmen kívül hagyják őket))
Szerintem meg nagyon nem tetszik a vaddisznónak és a romaipari megmondóembereknek az, hogy a Jobbikot az atv-n látják, ahol a sok agymosott balos rájöhet, hogy nem habzó szájú, véres kező náci gyilkosok a jobbikosok.
Aztán mindenbe belemagyaráznak valamit, amit odaadnak a proliknak, had csámcsogjanak rajta. Klassszikus példa az, hogy a holokauszttagadást próbálják rájuk sütni. Csak szegények olyan butácskák, hogy sokszor ilyen, és hasonló önellentmondáshoz jutnak.
A délvideéki magyarok kiírtása pedig a magyar holokauszt.
Egyik népírtás sem előzi meg a másikat, mindegyik ugyanolyan súlyú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!