Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2010-ben fogsz szavazni?

2010-ben fogsz szavazni?

Figyelt kérdés
2010ben fogsz szavazni?Ha igen kire?
2009. dec. 26. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
51%
Csakhogy a Fidesz ugyanúgy nem fog rendbehozni semmit, ahogy ellenzékként sem csinált az ég világon semmit :) Ha pedig nem sikerül érdemben javítaniuk a helyzeten (és én úgy látom nem fog sikerülni), egyre több ember ábrándul ki belőlük , és 2014-ben a Jobbiknak akár kormányzásra is esélye lesz
2009. dec. 27. 21:40
 72/88 anonim ***** válasza:
60%
munkáspárt, de inkább lmp, még nem tudom
2009. dec. 27. 21:53
 73/88 anonim ***** válasza:
64%

Na látjátok ezt hívják érdemi vitának. Ahol nincs anyázás.. és a többi.

Csakhogy a Fidesz ugyanúgy nem fog rendbehozni semmit, ahogy ellenzékként sem csinált az ég világon semmit :) Ha pedig nem sikerül érdemben javítaniuk a helyzeten (és én úgy látom nem fog sikerülni), egyre több ember ábrándul ki belőlük , és 2014-ben a Jobbiknak akár kormányzásra is esélye lesz

Ezzel egyetértek. Attól, hogy az MKP-re szavazok a tények azok tények. Valóban nagy esély lesz rá hogy 2014-ben megnyerjék a választást, és kormányra kerüljenek.

Ha jól teszik a dolgukat 2018-ban is megnyerik a választást. Ha rendbe teszik az országot, akkor természetesen megkapják a szavazatomat, és sok mindenki másét is. De addig bizonyítaniuk kell.

Pozitív eredmények.

2009. dec. 27. 22:39
 74/88 anonim ***** válasza:
56%

Tisztelt Hozzászólok!

Lassan megdöntjük a legtöbb hozzászólás topikját. :)

Ez ám a lényeg.

Lassan én is kezdem érezni az ereimben a bizsergést... a mentális letargiám tovaszállását.

Politika/politológia erre van szükségem.

Köszönöm. :)

Érdemi vita. Ez jó.

2009. dec. 27. 22:43
 75/88 anonim ***** válasza:
53%

Ezzel egyetértek. Attól, hogy az MKP-re szavazok a tények azok tények. Valóban nagy esély lesz rá hogy 2014-ben megnyerjék a választást, és kormányra kerüljenek.

Ha jól teszik a dolgukat 2018-ban is megnyerik a választást. Ha rendbe teszik az országot, akkor természetesen megkapják a szavazatomat, és sok mindenki másét is. De addig bizonyítaniuk kell.

Pozitív eredmények.

Itt a Jobbikra gondoltam...

Nem az a lényeg, hogyan hívják a pártot aki/ami kormányoz, hanem a tettei. Tegyék a dolgukat.

Ha tudnak megoldást a problémára/problémákra, akkor bizonyíthatnak majd.

2009. dec. 27. 22:46
 76/88 anonim ***** válasza:
57%
Azonban azt senkki nem kérdőjelezi,hogy muszáj a váltás mert ezek valami hihetetlen szarok most már.
2009. dec. 27. 23:46
 77/88 anonim ***** válasza:
71%

ma 23:46

Így van, váltásra van szükség, Teljesen mindegy, Jobbik vagy bárki más. De szükség van olyanokra, akik tesznek is valamit, mert egyre súlyosabb a helyzet minden szinten.

2009. dec. 27. 23:56
 78/88 anonim ***** válasza:
73%

"Csakhogy a Fidesz ugyanúgy nem fog rendbehozni semmit, ahogy ellenzékként sem csinált az ég világon semmit."

Tudod, a demokráciában úgy működnek a dolgok az Országgyűlésben, hogy valaki benyújt egy indítványt, aztán azt vagy vitára bocsájtják, vagy nem. Ha vitára bocsájtják, akkor sem feltétlenül szavazzák meg, de a Fidesz esetében az ő kezdeményezéseik sajnos legtöbbször a megvitatás stádiumába sem kerültek.

Mégis, szerinted hogy a rossebbe kellett volna a kisebbségben lévő ellenzéknek eljárnia? Mit tehettek volna többet annál, amit tettek, hogy vitáztak, érveltek, indítványoztak, kritizáltak? Szerintetek, ha a Jobbik bejut 2010-ben, ők mit fognak tudni csinálni ellenzékként? Elárulom: Ugyanezt.

A Fidesz KISEBBSÉGBEN volt. Az MSZP mindent át tudott verni ezen az Országgyűlésen, mert mindig el tudta érni, hogy a kisebb pártok az ő oldalukra szavazzanak. A Fidesz hiába szavazott rengetegszer nemmel, kevesen voltak.

Nem tudom, szerintetek mégis mit kellett volna tennie a Fidesznek ahhoz, hogy most ne utáljátok...

2009. dec. 28. 13:47
 79/88 anonim ***** válasza:
83%

"Csakhogy a Fidesz ugyanúgy nem fog rendbehozni semmit, ahogy ellenzékként sem csinált az ég világon semmit :)"

Egy ellenzéki pártnak szerinted hogyan van esélye bármit is "csinálni" egy demokráciában? A kormányzáshoz TÖBBSÉG kell, az ellenzéknek az a lényege, hogy KISEBBSÉG, vagyis akármit javasolnak, abból nem lesz semmi, mert nincsen többségük.

"Ha pedig nem sikerül érdemben javítaniuk a helyzeten (és én úgy látom nem fog sikerülni)"

Persze, úgy látod, mert jós vagy.

"egyre több ember ábrándul ki belőlük , és 2014-ben a Jobbiknak akár kormányzásra is esélye lesz"

A Jobbik valószínűleg sohasem fogja újból elérni a 2009. nyári népszerűségi szintjét. Nyáron még újdonság volt a "kimondtukhogyvancigánybűnözés", de újabb 8 hónap elteltével már sokan unni fogják. Parlametni pártként pedig a Jobbik nem fog megélni abból, hogy minden nap kimondjahogyvancigánybűnözés. A Jobbik el fog múlni, ahogy minden egynyári divat elmúlik.

2009. dec. 28. 18:09
 80/88 anonim ***** válasza:
19:08 - Az egész ország nevében nem nyilatkozhatsz ilyeneket, én pl. utálom a Fideszt, de végülis én minden politikust egyformán utálok, aki már járt a Parlamentben az elmúlt 20 évben, én olyanra adom a voksom, aki még nem kapott esélyt, lehet, hogy most se fog, vagy nem sokat, de legalább annyival is kevesebbet kapnak a szemét mocsok nagyok.
2009. dec. 28. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!