Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2010-ben fogsz szavazni?

2010-ben fogsz szavazni?

Figyelt kérdés
2010ben fogsz szavazni?Ha igen kire?
2009. dec. 26. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
40%

Ceaucescu: Semmi közünk nem volt házzá

Che Guevara: szabadságharcos volt, mondom szabadság... tetszik érteni... akárcsak Petőőőőfi tetszik érteni?

Kádár: "csak addig lesz jólét míg én élek " utolsó szavai voltak egy kongresszuson...

Sztálin: semmi közünk nem volt hozzá, egyébként felszabadította Európát a nácik alól, és megállította Hitlert.

Lenin és társai: munkásosztály / munkahelyteremtés, 0% munkanélküliség

Szeretnéd folytatni a sort az új évezredben? akkor gratulálok

folytatom: Türner Gyula, stb...

2009. dec. 27. 00:34
 32/88 anonim ***** válasza:
12%
Köszönöm a gratulációt. :)
2009. dec. 27. 00:35
 33/88 anonim ***** válasza:
46%

Én bevallottan utálom a Jobbikot, de a kommunista pártot is. A szélsőségeket nem szeretem, és nem is maradnak sokáig hatalmon egyik országban sem.

De az engem is megdöbbentett, hogy valaki az MKP-ra akar szavazni.

Itt az életbe nem lesz kommunizmus! Nézzünk már szét, hogy a világban hol van kommunizmus, Kuba, Kína, Észak-Korea. Nekem hirtelen ez jutott eszembe, mind elzárkózó diktatúra. Jó, Kína nem, de azért az gazdaságilag nem is kommunizmus, az kommunista ideológiával támogatott diktatúra.

Nem fog kormányozni az MKP, és nem is fognak a küszöb közelébe se eljutni! Tényleg sok értelme van rájuk szavazni!

Amúgy persze, nem hangzik rosszul a programjuk, de ugyanolyan álomvilágot kínálnak, mint a Jobbik. Mondjuk ha megfigyeljük a Jobbik programja is tele van komcsi elemekkel, de most nem arról van szó.

Szerintem mindenki beláthatná, hogy a kommunizmus nem életképes. Gazdaságilag nem kivitelezhető ezer meg ezer okból, nem véletlenül bukott meg a Szovjetunióban is magától. Itt is hitelekkel tartották életben, mert magában nem működőképes.

A 0%-os munkanélküliség egy vicc. Én is tudnék nulla százalékosat csinálni, méghozzá úgy, hogy beszüntetném a munkanélküli segélyt, és akinek nincs munkája azzal szemetet szedetnék az utcán, és ezért a munkáért kapná meg a segélynek megfelelő pénzösszeget.

Akinek ez nem tetszik, az meg haljon éhen!

(Mondjuk kicsit jobbikos felfogás, de nekem speciel ez tetszik a programjukban)

2009. dec. 27. 00:45
 34/88 anonim ***** válasza:
53%
És aki mondjuk orvos vagy tanár, és még sincs munkája, mert mondjuk pályakezdő? Vagy éppen 55 éves elmúlt? Azzal is szemetet szedetnél édesapa?
2009. dec. 27. 00:48
 35/88 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem meg MKP oszt jónapot. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2009. dec. 27. 00:48
 36/88 anonim ***** válasza:
20%
Vagy a Mesterházi úr.
2009. dec. 27. 00:50
 37/88 anonim ***** válasza:
30%
Én is a kommunistákat írtam, és nem nem vicceltem. Aki nem a Jobbikra fog szavazni az már nem is magyar, vagy mivan?
2009. dec. 27. 00:57
 38/88 anonim ***** válasza:
40%
Ahogy Orbán atyánk mondta nem kell sPEKULÁLNI,mÉRÍCSKÉLNi,erre ti kedves kis fideszesek ezt csináljátok!
2009. dec. 27. 00:58
 39/88 anonim ***** válasza:
67%
Igen, Fideszre
2009. dec. 27. 00:59
 40/88 anonim ***** válasza:
54%
00:29-es fideszes majomnak és a többi pajtásának üzenem hogy ti sem tudtok lófa.szt sem. és az ilyen emberek miatt mint ti tart itt ez az ország! gtarulálok ti sötét birkák!!!
2009. dec. 27. 01:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!