Mibe áll Orbán Viktor nagysága?
Egyedülállóan már a harmadik ciklusát tőlti miniszterelnökként és az egyetlen magyar miniszterelnök akit újraszavaztak. Ezeken kívűl Medgyessí, Horn is elismerte hogy kiváló logikai, kommunikatív és egyéb tulajdonságokkal bír. Clinton szerint is a legjobb valaha volt magyar miniszterelnök
Ezen kívűl a párt állandó elnöke és Guruja. A kisemberekkel is kiválóan szótért lakosági fórumon és már másodszor ért el 2/3-adot
A lényeg az, hogy most is újraszavaztuk, igen nagy többséggel, elérte hogy az IMF rövidlejáratú magas kamatú hitelét visszafizettük és a munkanélküliség is csökkent, a rezsi úgy csökken minden évben, hogy az infláció pici vagy defláció van [link]
Mégis minek köszönhető Orbán töretlen fénye?
https://www.youtube.com/watch?v=nJtkSL9S6bk
https://www.youtube.com/watch?v=tzaP2Iq9JPQ
érdemes a két videót megnézni, hogy az Orbán előtti időszakban mik voltak :)
ki hazudott.
és mit hazudott a magyar népnek..
Clinton szerint is a legjobb valaha volt magyar miniszterelnök"
En ezt nem tudom mikkor mondta.de azt tudom hogy legutóbb azt mondta hogy egy diktátor es csak lop:D
Mindig elleneztem egyesek azon vélekedését, hogy intelligenciához, végzettséghez stb. kössék a szavazati jogot, de ahogy olvaslak, kérdező, kezdek elbizonytalanodni. Komolyan mondom, hogy hogy rajtad mindig elröhögöm magam, bár ha eszembe jut, hogy az ország sorsáról van szó, inkább sírhatnékom támad. :(
Ilyen manipulatív videó-összeállítást szerinted nem lehetne mindenkiről készíteni?
Gyurcsány nem az évezred embere, nem is a legjobb, nagyon nem is akarom védeni, mert nem szimpatizálok vele, de inkább három ciklus Gyurcsánnyal, mint egy év Orbánnal!
Nem kezdem tételesen sorolni Orbán sumákolását, bár mindig nagy a kísértés, de már annyi helyen le van írva néhány, és neked úgy megmosták az agyad, hogy nem foglalkozol vele. Bár amúgy se vagy egy észlény. Szóval kár az energiáért.
Ezt olvasd el! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!