Teljes mértékben heteroszexuális emberek miért küzdenek a melegek "jogaiért"?
Empátia, érdek, reklám, karrier. Attól függ mi az állásuk és milyen környezetben vannak.
Szegények vagy egyszerű munkások empátia, a médiában politikai körökben forgók meg érdekből.
Te nem tudod elképzelni, hogy egy hetero normális embernek gondol minket?
Az idézőjeled megy nyilván valami ócska jobber provokáció...
Vannak értelmes emberek akik nem ítélkeznek a szereteten, de ti ezt úgysem érthetitek.
Végül is milyen beteg az a társadalom ahol nincs elnyomva egy minden kisebbség...
ugyanazért, amiért a fehérek kiállnak a feketék jogaiért, vagy a gazdagok a szegényekért.
abban mutatkozik meg valaki jelleme, ahogyan a gyengébekkel, elnyomottakkal bánik.
Ha Fletóra gondolsz, ő egy percig sem volt tisztán hetero. Úgy látens homok, mint annak a rendje, ha nem gyakorló.
Aki esetleg full hetero, az meg tuti valamilyen más kisebbséghez tartozik, és a melegek mögé bújva képviseli a saját érdekeit. Ez egy zárt kör.
6-os, ismersz egy meleget is?
Szinte mind jobbos szavazó, szimpatizáns. Nem a bal oldalon kell keresni őket.
Mert ugyanolyan emberek, mint én. Sajnos sok hetero nagyon keveset tud a melegekről, valami furcsa állat a számukra, akinek beteges hajlamai vannak. Pedig ugyanolyanok emberek, mint mi, csak szexuálisan másképp vannak beállítva, ennyi.
Egyébként annak ellenére, hogy ezt mondom, a melegházasságot én sem támogatom. Nem vagyok vallásos, sem konzervatív, de tiszteletben tartom az értékrendjüket. A házasság egy vallásos alapokon nyugvó intézmény, amelynek célja (az én szememben, persze ebben sem ért mindenki egyet) az, hogy a párok saját közösséget,utódot hozzanak létre.
Mivel egy homoszexuális párkapcsolatban a felek nem képesek egymást megtermékenyíteni, értelmetlennek látom a házasságot. (Egyébként a polgári esküvővel sem értek egyet ugyanezen okokból, tehát mert az egyház intézményének tartom.)
Izraelben például teljesen korrektnek tartom, hogy nincs polgári esküvő, csak egyházi, így az egyház szabja a feltételeket. Mindemellett az egyik legtoleránsabb ország a melegekkel szemben, szóval a két dolog (nincs házasság, de van elfogadás) nem zárja ki egymást.
/Mielőtt kapnék a fejemre ezért, elmondom, hogy sajnos nekem sem lehet gyermekem, szóval annak sem látom értelmét, hogy én megházasodjak - meg nem is értek egyet ezzel házasság-dologgal./
A bejegyzett élettársi kapcsolat teljesen rendben van,
a gyermekvállalási jogaikat is támogatom, láttam már nagyon normális meleg szülőket a nevelt gyerekeikkel, és pozitív élmény volt.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!