Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok hogyan állnak...

A liberálisok hogyan állnak ehhez a kérdéshez (kisebbségi népszaporulat)?

Figyelt kérdés

"A cigányság népszaporulatát le kell lassítani (...) mert polgárháború lesz"

A liberálisoknak mi a véleménye arról hogy ha minden így halad, akkor biztos lesz egy polgárháború és/vagy demográfia katasztrófa?

(Itt van a videóban Vona beszéde, onnan indul a link, érdemes jóval tovább is hallgatni hogy teljes legyen a kép)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=k7m..

2014. máj. 4. 18:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit sírtok, ti, anti-liberálisok ellenzitek annyira a homoszexualitást.
2014. máj. 5. 11:20
 22/26 anonim ***** válasza:
A cigány kultúrában a homoszexualitás sokkal nagyobb tabu, mint a magyarban.
2014. máj. 6. 18:36
 23/26 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem, hogy minek teljes mellszélességgel kiállni egy nem toleráns kisebbség mellett.
2014. máj. 6. 18:43
 24/26 anonim ***** válasza:
47%

"Akkor nem értem, hogy minek teljes mellszélességgel kiállni egy nem toleráns kisebbség mellett."

A liberálisoknak mindig szüksége van egy színes kisebbségre, akiket babusgathatnak.

Lehet nem volt szegényeknek gyerekszobájuk.

2014. máj. 6. 19:04
 25/26 anonim ***** válasza:
4: A cigányoknak is pontosan ugyanabba az iskolába kell járniuk, mint a nem cigánynak. A nem cigány képes társadalmi normákra a cigány meg nem? Ez már nem az iskolarendszer hibája.
2022. dec. 11. 18:31
 26/26 anonim ***** válasza:

Muszáj ( jobb híján) minden lustaságotokat, jobbágyi mentalitásotokat a romákra fogni??

Nem ők tehetnek arról, hogy mit sem ér a "magyar" társadalom.

Erről ennyit

aug. 3. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!