Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez?

Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

A kormányváltás érdeklődés hiányában elmarad :D

A Vona pofára esése szenzációs volt :D

2014. ápr. 6. 23:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Egyértelmű volt, hogy mi győzünk, azaz a Fidesz. Viktort nem lehet legyőzni, ő Eu-val is szembe mert szállni, ilyen tejfölös képű vona nem győzheti le.
2014. ápr. 6. 23:45
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Majd amikor emelik megint az áfát, meg bejön még pár tranzakciós adó, az euró meg 400 forint lesz, akkor gondolj mosolyogva Vona pofára esésére...
2014. ápr. 6. 23:46
 3/11 anonim ***** válasza:
6%
egyszerűen elélvezek ha meghallom eme csodás szót: ,,FIDESZ" a madarak holnap reggeltől szebben dalolnak! Ráuk szavaztam éljen a Keresztény Magyarország
2014. ápr. 6. 23:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Mit kellene szólni?

Azért kíváncsi leszek ti, hogy fogtok majd pofára esni, és felteheted még 50x az idióta kérdéseidet valamelyik böszmefogásos haveroddal.

(Ám a "kormányváltásnak" én sem örültem volna még ennyire sem mint az újabb "2/3-adnak".)

2014. ápr. 6. 23:48
 5/11 anonim ***** válasza:
5%

A kormányváltás elmaradt, a nosztalgiakomcsik meg hőbörögnek, és még mindig a fideszt szapulják, holott gordonka már rég megmondta, hogy elszúrták, de persze a vén komcsi nyugger mindenkinél okosabb. Ja, ő tudja a tutit, mindenki más hülye, de ennek az ellentettje eszébe sem jut. A jobbikosok nőttek, de nem eleget, egy gyerek párt, szép nézetekkel, de dilettáns tagokkal. Várom a mínuszokat a vérpistáktól és a nyugger komcsi generációtól.

Szép estét, párttól függetlenül!

2014. ápr. 6. 23:49
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Es en egesz eddig elhittem, hogy az emberek ennyire nem lehetnek ostobak...
2014. ápr. 6. 23:49
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Azért az is röhej, hogy a nagy győzelem estéjén Viktorkáék itt ülnek a GYK előtt, és pontozgatják le a jobbikosakat ünneplés helyett. Vagy tényleg ennyi h.... van az országban?
2014. ápr. 6. 23:50
 8/11 Assimov ***** válasza:

"Viktort nem lehet legyőzni"

Pedig tudnék rá példát mondani, és nem is egyet.

2014. ápr. 6. 23:59
 9/11 anonim ***** válasza:
A Jobbik tudott 5%-ot javítani. Ez messze van a pofára eséstől.
2014. ápr. 7. 01:37
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
A Jobbik egyedül! ért el annyit, amennyit Összefogásék öten :D:D:D
2014. ápr. 7. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!