Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik az a párt akit nem...

Melyik az a párt akit nem engednél be jövőre a parlamentbe, és miért?

Figyelt kérdés
Ész érvet ha lehet, és ne hazugságokat, vagy feltételezéseket!
2009. dec. 25. 19:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
81%
21:58 - Nyugi, karácsony van, mást nem kapott biztos...
2009. dec. 25. 22:35
 22/37 A kérdező kommentje:

Igen,de úgy látszik,hogy te még a guglit sem...

Nem az a baj hogy nem tudják, hogy a google ban utána nézhetnek.

Hanem olyanok, mint a pártjaik, hazugok, és álnokok, csak a preferencia a fontos és semmi más. Morvai ha a parlamentbe jut a legképzettebb képviselő lesz!

A Jobbik mögött sok közgazdász sorakozik, és bár nyersek a gazdasági tételeik de racionálisak és megalapozottak. Az természetesen, ismét a hazugság kategóriája hogy a multik el lesznek zavarva stb, és senkit nem zavar hogy már ki is van elemezve, hogy mit is viselnek el valójában, ahogy az is hogy milyenek a valós lehetőségeink.

A ballíb propaganda öli sok ember agyát és nem is értem, hogy lehet egy felnőtt embernek bemagyarázni hogy a nevezett fokozatok milyen szellemi képességet feltételeznek!

Strasbourgban töltötte, ahol az Európai Emberi Jogi Bizottság jogászaként dolgozott.

és az ENSZ-ről nem is beszélve! Nevetségesek az emberek, és nem értem miért nem mondja azt hogy neki nem színpatikus és kész, de hazudozni?

2009. dec. 25. 22:49
 23/37 A kérdező kommentje:

Nyugi, karácsony van, mást nem kapott biztos...

Te ugye szereted hülyíteni az embereket, és amikor valaki nem hagyja az berongál nálad?

2009. dec. 25. 22:51
 24/37 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező:

Túl sokat vitáztam már a magadfajtákkal teljesen fölöslegesen, úgyhogy rád sem fogok vesztegetni a feltétlenül szükségesnél több időt - csak megindoklom, hogy konkrétan a te esetedben miért nem látom semmi értelmét az eszmecserének:

1.) Véleményeket kérdeztél, hát elmondtam a magamét.

2.) Te is elmondtad a tiédet.

3.) Miután a 2.)-ből egyértelműen kiderült, hogy ha engem szélsőséges gondolkodásúnak nevezel, akkor nem marad kifejezés a te gondolkodásmódod jellemzésére, valamint hogy dettó ugyanazokat a versként bemagolt lózungokat fújod, mint a többi Jobbikos.

4.) Innentől fogva pedig _teljesen mindegy_, hogy én mit mondok. Jöhetnék tényekkel, adatokkal, statisztikákkal, hivatkozhatnék a legelismertebb forrásokra, te a lánglelkű "nemliberális gazdaságtudományoddal" (már ez is egy vicc, de mindegy) mindent lesöpörnél az asztalról - mint a többi Jobbikos.

5.) Ha pedig még azzal sem vagy tisztában, hogy mi az ellenzék dolga (pl. ésszerű kontrollt gyakorolni a kormány felett, valamint tudomásul venni, hogy a politika a PARLAMENTBEN zajlik, alkotó munkával, nem pedig néphergeléssel a médiában és az utcán), akkor végképp nincs miről beszélni.

Összefoglalva: folytasd csak a Jobbikos propagandádat. Mivel látványosan ugyanazokat a típushibákat követed el, mint az összes többi, ugyanúgy le is járatod a kedvenceidet minden értelmesebb ember előtt, mint ők. Jó mulatást! :)

2009. dec. 25. 23:32
 25/37 anonim ***** válasza:
66%

A kérdezőnek:

Volt egy megközeliő hasonlat a gondolkodásmódodra.Nem ismétlem, megtalálod. Lehetek én elméletben fa...gyerek, amikor a gyakorlat mást diktál.Most eltekintve, de messzire attól a "gyakorlattól" amit a pártok setében összehordanak, a te kegyeidért, ha megkapták, utána sz..nak rád.(Itt most nem kiemelve e Te személyedet)Nekik a húsosfazék a lényeg, úgy összeségében. Mi meg mondhatk amit akarunk - elméletben - a hatalmat ők gyakorolják.Gyakorolják! Mikor lesz számukra első a nép? És a második is? Közöttük is van egy-kettő, aki másként gondolkoik, de a sok lud disznót győz.És a husosfazék elmélet.

2009. dec. 25. 23:48
 26/37 A kérdező kommentje:

„Túl sokat vitáztam már a magadfajtákkal teljesen fölöslegesen,”

Ne is vesztegess rám időt, inkább gondolkozz azon hogy vajon a 20 év gazdaságpolitikája miért is vezetett ide. És ne gyere nekem a korrupcióval, mert az valaminek az eredménye, a szabályozatlan piacnak, hiszen a tőkét nem lehet bántani, ahogy a farkast sem ha megeszi a magára hagyott bárányokat!

szélsőséges gondolkodásúnak nevezel

Még is minek nevezzelek, amikor mindenki hibás csak épp bizonyos dolgokról megfeledkezel szándékosan, és úgy emlékszel és felejtesz hogy az számodra kedvező legyen!

Persze az is érdekes hogy te mikkel illetsz másokat, miként degradálsz, ami jellemzően nem gond a számodra!

„mindent lesöpörnél az asztalról - mint a többi Jobbikos.”

Én semmit nem söpörtem le az asztalról, és mindent megindokoltam.

1 A liberalizmus nem csak nálunk járatódott le, hanem az egész világon!

Ezt nem én állítom, de már azok az amúgy neoliberális közgazdászok is akik megértették az elv hátrányait és azonosították a mai valósággal! PLD Stiglic akit nem lehet elfogultnak tartani. Ebbe mi a Jobbikos klisé, ez az igazság!

2 Miből gondolod hogy a jobbik soraiban nem akadna olyan, aki mint fordító leiskolázna, hiszen a vezetés ott is nagyrészt egyetemi tanárikból és értelmiségből áll!

Ebben mi a klisé? Nem inkább az a gáz hogy valami mondva csinált indok alapján, az a véleményed hogy aki nem a te felfogásodat osztja az csak hülye lehet, és nem érdekes hogy egy több ezer főből álló, vezető csoportot akarsz hülyének nevezni!

3 Milyen intézkedésekre gondolsz? Amit a neoliberálisok, pusztán az 1+1 elvén kitalálnak, és a hatásai meg nem érdekesek?

Ez esetben nem volt igazam? Vagy nem volt értelmes amit már az óvodába is tudnak, hogy a kör negatív formájába a kör alakút lehet átnyomni. Az az ahol nincs kialakult érdekvédelem, és a tőkét mikulásnak nézik, az bukó lesz? Ez is olyan általános Jobbikos !

4 az a baj hogy nem támadtam a Fideszre, mert hogy az együtt szavazás a felelősség megosztása?

5 Hogy az MSZP hibáit, a kormányzás képtelenségét, az elképzelés nélküliségét kritizáltam, csupa igaz és reális dolgokkal, ami mellőzött minden személyeskedést?

Nem , a számodra nem az a baj amiket össze firkáltál, hanem az hogy képtelen vagy megvédeni az igazad. Nem azért mert ostoba vagy, hanem mert nincs mit megvédeni, hiszen én nem hazudtam és nem voltam demagóg. Hogy sok 17-18 éves fiatallal eljátszhatod a nagyokost, de tőlem megkapod. És ez fáj neked a legjobban!

2009. dec. 26. 00:18
 27/37 A kérdező kommentje:

A kérdezőnek:

Volt egy megközeliő hasonlat a gondolkodásmódodra.Nem ismétlem, megtalálod. Lehetek én elméletben fa...gyerek

Lehet hogy neked lesz a végén igazad, de én még a bizalmat odaadom a Jobbiknak.

Semmit nem vesztek vele! Ha nem jön be és tényleg neked lesz igazad, akkor sem történik semmi, csak egy illúzióval beljebb leszek!

2009. dec. 26. 00:22
 28/37 anonim ***** válasza:
73%

Én akár mindet beengedném. Sőt, egyenesen betuszkolnám oda az összeset!

Utána jól rájukzárnám az ajtót, és már lehetne is szórni be rájuk a ciánkapszulákat.

Ezt követően egy kis szellőztetés, utána a holttestek mennek a Dunába (úgyis ott van mellette, nem kell messzire cipelni), majd végül úraépíteném az egész parlamenti rendszert.

Tehát ha így nézzük, szerintem a Parlament tökéletes helyszín lenne. Sokan elférnek ott. Ha kicsit összehúzzák magukat, akkor akár még az önkormányzati képviselők is beférnének melléjük. Őket is beengedném. :)

Viszont ha kormányzásról van szó, akkor egyet sem engednék még a közelébe sem; tökmindegy melyik pártról van szó.

2009. dec. 26. 08:08
 29/37 anonim ***** válasza:
39%
Van jobbikos ismerősöm, de egyik se ilyen vak, mint a kérdező. De a kulturált társalgásra valakit vagy megtanítanak, vagy nem. A kérdezőt erre nem tanították.
2009. dec. 26. 09:36
 30/37 A kérdező kommentje:

De a kulturált társalgásra valakit vagy megtanítanak, vagy nem. A kérdezőt erre nem tanították.

Ha megkérlek, idézel a kulturálatlan megjegyzéseimből?

2009. dec. 26. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!