Miért a kapány alatt használja fel a homoszexuálisokat az szdsz? A nagy liberalista párt máskor pedig nem áll ki a másság mellett, csak azért csinálják, hogy bejussanak a parlamentbe.
Igen. És mi a kérdésed? tudsz korrekt pártot vagy politikust Mo-n ?
:D
A b,zik, meg a leszbik, a társadalom egy nagyon kis szelete.
Ha nem fújnák nagyra az auráját, észre sem lehetne venni!
Az heterók 99% leszarja őket, csak " engem hagyjanak békén" jelsó alapján. Bár én pld, 2 biszex csajt bevállalnék, kíváncsiságból, de a szerszámnak csak ezen a végén szeretek elhelyezkedni. Szerintem ha nincs elfajzott vonaglás az utcákon, soha semmilyen feszültség nincs.
A liberálisok az egész világon hisztiznek, és ez már egy ráerőszakolás. Hiszen nem azt mondják hogy a heterók ne foglalkozzanak a buzgalmakkal, hanem hogy már már lelkesedjenek értük. Szóval a társadalom jelentős részét nem is érdeklik, csak ne akarják már bele erőszakolni az emberekbe hogy ez a deviancia a tuti, mert ez ellenérzést kelt. A fasizmus, rasszizmus, antiszemitizmus, dettó ugyan ez. Ott is az a baj, hogy aki rávilágít arra hogy nem vagyunk mégsem egyformák, vagy adott problémákkal foglalkozik, arra már repül is a bélyeg.
A vicc az, hogy pontosan ez a magatartás nem liberális, hanem kirekesztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!