Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a kedvenc mondásotok...

Melyik a kedvenc mondásotok magyar politikustól?

Figyelt kérdés

A politikában nem elég tisztességesnek lenni annak is kell látszani.

Ne mi nyerjük a legtöbbet.

Elkurtuk nem kicsit, nagyon.

Térdre, imához!

Tetszettek volna forradalmat csinálni!

A krumplileves legyen krumplileves.

Mindenki hozzon magával még egy embert!

Sokan voltunk de nem elegen.

Papagálykommandó.

A tarkójukon fogják érezni hideg leheletünket.

Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.

Nem szeretem az olyan gyereket aki az anyja szoknyája mögül bátor.

Akinek öregecskedő felesége van, fiatalabbat érdemelne.

2014. ápr. 26. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:
73%

Orbán:

- Egyetlen ember van a kiszesek közül, akit én ismerek, akit komolyan kell venni, ha az ember tárgyal vele, mert az próbára teszi az ember képességeit, ...az a Gyurcsány nevű ember.

- Nem történik tragédia, ha nem valósul meg 2003-ban a csatlakozás. Most sem vagyunk az Unió tagjai, s mint látjuk, van élet az EU-n kívül is.

- Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet.

- Engem is piszkálni fognak, mert az ellenfelet elmarasztalta az Országos Választási Bizottság, hogy telefonon országosan még biztattak szavazási részvételre, de következménye nem lett. Úgyhogy én is biztatok szombaton és vasárnap a talpon maradt összes kerületben az én hangomon megy a szavazásra való felhívás, amiért majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot.

- ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok

2014. ápr. 26. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Mondás? Én politikustól tetteket várok, nem mondást. Azt csak pótcselekvés, annak is rossz.
2014. ápr. 26. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!