Krisztina Antal kérdése:
Kedvenc József Attila versetek? Szavalóversenyre.
Figyelt kérdés
Jövő hónap 12.én szavalóversenyre készülök, amelyben az egyik vers kötelezően JA . Nagyon sok versét olvastam már az utóbbi napokban, de egyszerűen nem tudok verset választani. Mivel egyszerűen nem tudom minden versét elolvasni, a hétvégén legkésőbb választanom kell, sokat segítenék már azzal is, ha csak mondjuk leírjátok a kedvenc JA versetek címét. Előre is köszi. :)2014. márc. 27. 17:05
1/10 anonim válasza:
Íme, hát megleltem hazámat ...
2/10 anonim válasza:
Nem tudom, egy szavalóversenyre nem lenne-e túl hosszú, de kedvenc versünket kérdezed.
Az én legkedvesebb József Attila versem a "Mondd, mit érlel"...
5/10 anonim válasza:
Kései sirató.
Nemcsak a kedvenc József Attila versem, hanem a kedvenc versem. Kb. 10 éve hallottam egy sráctól egy szavalóversenyen, beleborzongtam.
6/10 anonim válasza:
Az isten itt állt a hátam mögött...
7/10 anonim válasza:
Ha elfogadsz egy tanácsot: ne olyan verset válassz, ami benne van a tankönyvekben.
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Nagyon fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!