Nem ironikus egy kicsit?
Figyelt kérdés
Hogy régen mi viccelődtünk hogy "így a román vendég munkás úgy a román vendég munkás" meg hogy "milyen olcsón vállalja el a melót román melós" aztán most már mi is ugyan ezt csináljuk nyugat Európában!2014. ápr. 24. 16:53
1/9 anonim válasza:
De, így belegondolva valóban az.
:)
2/9 anonim válasza:
Ja, vicces most így belegondolni. :DDD
4/9 anonim válasza:
"Változnak az idők... :-)"
Egyes emberek számára.
5/9 anonim válasza:
Nem ironikus. Amikor a román vendégmunkás volt, nem nagyon volt más választása. A mikor a magyar vendégmunkás, lehetne más választása. De nem akar mást választást. Tehát saját jószántából teszi. Vagyis a kettő nem összehasonlítható.
6/9 anonim válasza:
"De nem akar mást választást. "
Igen, biztos minden magyar állampolgár arra recskázik külföldön, hogy "áááh, milyen jó nekem, nem is akarok a szülőföldemen jó bérért dolgozni, életem végéig ingázni akarok Ausztria-Mo. vonalon, mert attól merevedik".
Nem vagy kicsit nagyon jobbikos?
8/9 anonim válasza:
Hát igen.. A román vendégmunkások hazamentek. A magyar vendégmunkások meg elárasztották Ausztriát, Németországot, Svájcot, Angliát, Olaszországot. A román vendégmunkások is Spanyolba, Olaszba, Franciaországba, Németországba, Angliába mennek. Ide már semmiképp.
9/9 anonim válasza:
#6 te félreértetted a mondatot. De hát erre számítottam. Azt tudom, hogy egy-egy konkrét embernek miféle lehetőségei vannak a "választásra". És te azt tudod, hogy mit jelent, ha ez a sok "konkrét eset" elér egy bizonyos tömeget? Annak már más a jelentése. És nem lehet a mindenkori kormányra kenni. De nem magyarázom el, aki magától nem látja, annak itt nem lehet. Túl hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!