Náci emlékmű graffitizése, ez most törvényen felüliség?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hyfzs..
Odamegy a rendőr mert elvileg ami ott zajlik, az bűncselekmény. Erre odaszólnak nekik, hogy de ezeket mégis csak lehet hagyni, szabad bűnelkövetés.
Most én mint magyar ember mire asszociálhatok ebből?
Ha piréz vagyok ebben az országban akkor bármit megtehetek?
Miért vannak akkor meglepődve ha erősödnek a szélsőségek?
2014. ápr. 24. 12:29
1/10 anonim válasza:
Undorító amit ezek a majmok csinálnak.Ez is a történelmünk része mint a holokauszt.Akkor meg mit pattognak?
2/10 anonim válasza:
Oda kéne vezényelni a vízágyúkat, és szétlocsolni a huligánokat, hogy Afrikáig meg se álljanak.
3/10 anonim válasza:
vízágyút, persze, tudod, te, mennyi egy köbméter víz??
Éleslőszert nekik!
4/10 anonim válasza:
Náci emlékmű még nincs is nem értem h graffitizik össze. Az csak a kordon, vagy molinó. Az ilyen nem hiszem h olyan nagy bún lenne. Joga van az állampolgároknak kinyilvánítani nem tetszésüket az állammal szemben és nem más vallásúak vagy népek ellen hanem az állam.
5/10 anonim válasza:
Oda kellene vezényelni a Teket.
De, az antiszemitizmusnak minősülne meg harsogna a nemzetközi sajtó, hogy "szegény demokratákat(!)" meglincselték.
6/10 anonim válasza:
bevinném a nőt simán, zavarja az autós forgalmat
7/10 anonim válasza:
Ezeknek van munkahelyük egyáltalán, hogy így ráérnek és ez a legnagyobb gondjuk? (Irónia volt.)
8/10 anonim válasza:
Igazából azt nem értem, hogy ez mitől náci emlékmű? Aki meg összekeni, az azt hiszi magáról, hogy merész, közben meg egy idióta.
9/10 anonim válasza:
Éleslőszert? Tudod, mennyibe kerül egy marék lőszer? Kőbányát nekik!
10/10 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 26. 01:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!