Nálunk miért nincs igény a nemzetiességre?
"Mert a média azt sulykolja az emberekbe, h aki szereti a hazáját, az automatikusan náci, fasiszta, kirekesztő, antiszemita, rasszista, terrorista, stb. Jól példázza ezt az agymosást a 21-es hozzászóló gyűlölettel teli fröcsögése."
Ő két pártról, a fideszről és a jobbikról beszélt, nem sok köze van a kettőnek a hazaszeretethez, ezért is írta idézőjellel.
Ő nem a hazaszeretetet, hanem a jobbik neonáci irányultságát jellemezte.
Szóval, nem tudom, hogy TE miért mosod össze a hazaszeretetet a "náci fasiszta kirekesztő" szavakkal.
"Ő nem a hazaszeretetet, hanem a jobbik neonáci irányultságát jellemezte.
Szóval, nem tudom, hogy TE miért mosod össze a hazaszeretetet a "náci fasiszta kirekesztő" szavakkal."
Az elsőként idézett mondatod alapján te mosod össze, nem én.
""Ő nem a hazaszeretetet, hanem a jobbik neonáci irányultságát jellemezte.
Szóval, nem tudom, hogy TE miért mosod össze a hazaszeretetet a "náci fasiszta kirekesztő" szavakkal."
Az elsőként idézett mondatod alapján te mosod össze, nem én."
Nem mindenkinek egyenlő a jobbik a hazaszeretettel -.-
Nincs igény turbomagyarkodásra? Azért van jobbos kormány, + jobbik a parlamentben?
Csak erre az alpári, zsidózós, cigányozós, barbár eszmére van igény. Semmi másra.
"Nem mindenkinek egyenlő a jobbik a hazaszeretettel -.-"
Nem egyenlő, az viszont tény, h Magyarországon a Jobbik az egyetlen párt, amelynek tagjai szeretik a hazájukat. Már ha a többi párt tagjait is magyarnak tekintjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!