Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek miért ennyire bizalmat...

Gauldoth kérdése:

Emberek miért ennyire bizalmatlanok az új pártokkal?

Figyelt kérdés
Mindig csak a régi kettőre szavaznak. Miért ragaszkodnak azokhoz? Miért nem veszik komolyan az LMP-t? Miért hiszik ördögtől valónak a JOBBIK-ot (nem kell egyetérteni velük, de ezek a népiírtásos mesék, stb.-k hatalmas túlzásokat gondolnak róluk). Miért van az, hogy ezt a két már bebizonyosodottan lopni járó bandát akarják? Miért nem adnak esélyt másnak? Lehetnek rosszabak az utóbbi 20 évnél?

2014. ápr. 23. 08:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát nem lettem okosabb. Második, felnéztél egy pillanatra a JOBBIK oldalra. Tele voltak programokkal. Nem biztos, hogy egyetértesz velük, vagy bizol benne, hogy megvalósitják, de az nem igaz, hogy semmi.

Az LMP miért komolytalan? Mert kevesen támogatják? Vagy mert szerintetek az ökopolitika zöldség a szó pejorativ értelmében is? Az összes többi elól eltántorit az amatőrségük, vagy, hogy nem tudnak rólluk, vagy hogy ugysem lesz számottevő, hiába szavazol. Ezt megértem.

De miért azok, akik biztosan rosszak? Miért nem lépünk egy bizonytalan útra. Lehet, hogy az is lefelé vezet a lejtőn, de ezeket az utakat csak sejtjük, hogy lefelé mennek. A másik kettőn már elindultunk, és nem,hogy lejetenek, hanem inkább már szakadékba torkollnak. Szerintem ez butaság, és én személy szerint minden olyan embert, aki a Fidesz, vagy MSZP-re szavazott (és őket is akarta, hogy nyerjenek) az élő bizonyitékának tartok arra, hogy Magyarországnak nem (de talán az egész világnak sem) való a demokrácia. Egyszerűen a nagy tömeg ( sok átlag emberek butasága, ráadásul csordaszellemben) képtelen jól dönteni.

Bocsánat akit megsértettem, de ez a véleményem.

2014. ápr. 24. 00:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Úgyhogy Szebb Jövőt a Jövő a Jobbikosoké...
2014. ápr. 25. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!