Mi ez a "4 millió ember éhezik ma Magyarországon" mszp-s
marhaság?
Figyelt kérdés
Érdekes, úgy látom, a legtöbb szegénynek cigire, piára azért van pénze, a cigánysoron lassan minden házban plazmatévé. Akkor milyen éhezésről beszélünk? A szegényebb afrikai országokban éhezik az emberek 40%-a, nem nálunk!
Olvasd el, emelkedett az rendesen 2000 és 2010 között. A statisztika 2012-es, szóval nem szoci trükközés.
A másik meg jobb lenne inkább csendben maradni, mert a hülyeségen kívül nem tudsz mást mondani.
2014. ápr. 27. 09:21
32/41 anonim válasza:
bruttó hazai termék és fizetések között van különbség ugye tudod?
2014. ápr. 27. 09:39
33/41 anonim válasza:
A gdp általában arányos a fizetéssel és az árakkal. Míg Londonban a GDP 320% persze a megélhetési költségek is drágábbak, viszont a fizetés jobb.
Vidéken 100-120 ezer fz fizetés, már soknak számít. Míg itt a fővárosban ez átlagon aluli.
2014. ápr. 27. 11:10
34/41 anonim válasza:
Plazmatévé nem hiszem hogy van, esetleg LCD. Egy olyan TV-t meg már kapsz 40-120 ezer forintért. Szerinted annyi pénzből egy 6 fős család hány napig eszik?
2014. ápr. 27. 16:33
35/41 anonim válasza:
"Míg itt a fővárosban ez átlagon aluli."
Az vidéken is átlagon aluli.
A fővárosban pedig az átlag nettó 180-200k körül van. De a fővárosban egy reál szakon egyetemi végzettségű, 30+-os embernek már ciki, hogy nettó 350 alatt keressen.
2014. ápr. 27. 16:34
36/41 anonim válasza:
A hajléktalannak csak a cigi meg a pia maradt "szórakozásnak"!Ne sajnáld tőle még azt is,barom!:)
2014. ápr. 29. 11:43
37/41 Darkosz15 válasza:
Érdekes milyen egyszerű észrevenni hogy ki az aki osztja az észt, és ki az aki érvel. Aki azt mondja hogy falun éhezés és mély szegénység van az egy idióta. Én Bács megyében élek egy 2000-res kis faluban. Az apám vállalkozó és mezőgazdaságból él úgy hogy nagyon sok munkásunk van aki lehetne szegény. A 2000 lakosból egy sem éhezik. Az 50 munkásunkból mindenkinek telik italra, cigire és még ételre is, nincs pénzük mert máról a holnapra élnek viszont ha akarnának tudnának spórolni. Nem tudom hogy ki az az idióta aki ezt bevette. De én itt élek, egy olyan helyen ahol szerintük mély szegénység van és nem látom azt amiről beszélnek. Ha pedig szerintük nincs igazam vagy biztos ez egy kivételes hely az tolja ide a pofáját és magyarázza el annak a 2000 embernek hogy nekik éhezniük kéne, miért ilyen hülyék...
2014. máj. 16. 15:14
38/41 Darkosz15 válasza:
Ami pedig azt illeti hogy a munkanélküliek nem kapnak munkát szintén baromság... én nap mint nap együtt élek azokkal az emberekkel akik napi 120.000-ret keresnek és még olvasni se tudnak, mert ehhez a munkához nem kell.
2014. máj. 16. 15:16
39/41 anonim válasza:
meg kell enni a grizes tesztat meg a rantott levest aztan mindjart van valami a gyomraban az illetonek. es ha egy heten otszor kell ezt enni akkor annyiszor nem less ehes az illeto. Rohadtul nem tudom sajnalni es nem is erdekel az emberek "minosegi ehezese". nem kell dohanyozni, inni akkor less mit megzabalni.es nem kell finnyaskodni. akinek keves a penze az ne jatssza meg az agyat az egeszseges taplalkozasi rogeszmevel egyen ami van. en ugy nottem fel hogy hetente egyszer volt hus, sose ettem kefir meg gyumolcslevet meg hasonlokat. sot gyumolcsot is eleg ritkan, es nem haltam ehen es nem ereztem magma a katasztrofa szelen. tul van lihegve a kerdes. aki ehes egyen azt amit tud es ne valogasson.ja es a gyerek meg mindig jobban jar ha rantott levest eszik mintha semmit. es nem fogok konnyeket hullatni senkiert vannak ettol szazszor nagyobb problemak.
2015. júl. 21. 10:43
40/41 anonim válasza:
a szegenysegi kerdoiv (27 es) nevetseges.
nincs szukseg feltetlenul se szines tvre se eves nyaralasra es ha nincs "keznel" 50 ezer ft ja az illetonek ezek messze allnak a szegenysegtol. az osszes kerdes kivetel nelkul baromsag ugy ahogy van. konyvtarakban lehet internetezni , olvasni stb. enni meg azt kell amire telik. a fott teszta meg a zsiros kenyer is etel. akinek nem felel meg az ne reklamaljon keressen tobb penzt es vallaljon plusz munkat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!