Ha te dönthetnél arról, hogy melyik párt hány százalékot kapjon, hogy állítanád össze a parlamentet?
Milyen lenne az ideális érdekképviselet, mikor lennél a legnyugodtabb, hogy az ország jó úton jár?
FIDESZ, MSZP, JOBBIK, MDF, LMP, SZEMA, SZDSZ, MKP
(Arra kérlek benneteket, hogy csak már létező pártokat írjatok...)
"Szerencsétlen Kérdező!"
Na figyelj, te tahó!
1. Ha böszme vagy, akkor mások is böszmék lesznek veled.
2. Azokhoz szóltam, akik 100%-ot adtak egy pártnak. Te nem, úgyhogy nyugodtan menj vissza homokozni.
3. A diktatúra ás a demokrácia közötti különbségeknek utánaolvashatnál mielőtt az összeesküvés-elméletek öklendezed vissza zanzásítva, amiket bizonyára a kurucinfón olvastál.
Egyébként köszi, hogy itt jártál, tényleg hasznos volt.
Szerencsétlen kérdező!
Még mindig nem érted :)
"Én mint liberális" úr isten ilyenek még vannak :D
jobbik 120% :)
szebb jövőt az előttem szólónak :)
Jobbik: 70%
Fidesz: 30%
A többi párt eltűnne a süllyesztőben.
Ha rajtam múlna, az egész köztársaságosdit mellőzném.
Lenne egy király, mint állandó erős államfői hatalom érdekében állna az ország érdekét nézni, ugyanis utódjai jövője is ettől függ, s nem csupán egy zsíros állás neki, de élete az ország sorsa.
Ugyanakkor mint alkotmányos királyságban, lenne parlament is, mely így egy erős fékkel rendelkezne a király személyében. Mivel a jelen rendszerben minden párt, míg eljut a csúcsra, rendszerint kénytelen elköteleznie magát gazdasági köröknek, így hatalomba jutva már messze nem ideológiai okok alapján döntenek, de a siker zálogát fizetik vissza. Ha a végső döntés nem az ő kezükben van, és a pártokba nem érdemes beleszivárogni mindenképpen, szerintem ez jobb minőségű demokráciát biztosítana az országnak, mint a mai köztársaságunk. Egy felsőház is jótékonyan fékezné a gazdasági körök ráhatását.
Alkotmányos királyságot, a képviselők pedig legyen koorporatív rendszerben vagy területi alapon főként.
Jobbik 100%
Bár úgy hallottam,hogy a háttérből zsidók irányítják,az összes pártot,de ezt nem lehet tudni biztosra...
Naná hogy 100% Jobbik, és nem azért, mert Jobbikos vagyok, sőt, még csak nem is azért, mert a Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt tagja vagyok magam is, hanem azért, mert tanuljátok meg végre, hogy a Jobbik nem bal- vagy jobboldali, hanem NEMZETI párt.
Az mszp szétlopta az országot, a fidesz meg tétlenül tűrte, a többi sem jobb ezeknél, egyedül a Jobbik tiszta, mint a frissen hullott hó, hát ezért 100% Jobbik.
És mielőtt bárki belekötne: a kérdés az volt, ÉN hogyan állítanám össze a Parlementet. Így. Mert így lennék abban biztos, hogy az ország jó úton jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!