Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha te dönthetnél arról, hogy...

Ha te dönthetnél arról, hogy melyik párt hány százalékot kapjon, hogy állítanád össze a parlamentet?

Figyelt kérdés

Milyen lenne az ideális érdekképviselet, mikor lennél a legnyugodtabb, hogy az ország jó úton jár?

FIDESZ, MSZP, JOBBIK, MDF, LMP, SZEMA, SZDSZ, MKP

(Arra kérlek benneteket, hogy csak már létező pártokat írjatok...)

2009. dec. 22. 19:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:

"Szerencsétlen Kérdező!"

Na figyelj, te tahó!

1. Ha böszme vagy, akkor mások is böszmék lesznek veled.

2. Azokhoz szóltam, akik 100%-ot adtak egy pártnak. Te nem, úgyhogy nyugodtan menj vissza homokozni.

3. A diktatúra ás a demokrácia közötti különbségeknek utánaolvashatnál mielőtt az összeesküvés-elméletek öklendezed vissza zanzásítva, amiket bizonyára a kurucinfón olvastál.

Egyébként köszi, hogy itt jártál, tényleg hasznos volt.

2009. dec. 25. 02:27
 32/65 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen kérdező!

Még mindig nem érted :)

2009. dec. 25. 20:11
 33/65 anonim ***** válasza:
68%

110% Jobbik

Szebb jövőt

2009. dec. 25. 22:11
 34/65 anonim ***** válasza:
53%

"Én mint liberális" úr isten ilyenek még vannak :D

jobbik 120% :)

szebb jövőt az előttem szólónak :)

2010. jan. 31. 05:39
 35/65 anonim válasza:
56%

Jobbik 70%

Fidesz 20%

Egyéb 10%

2010. jan. 31. 08:45
 36/65 anonim ***** válasza:
39%

Jobbik: 70%

Fidesz: 30%

A többi párt eltűnne a süllyesztőben.

2010. jan. 31. 10:17
 37/65 anonim ***** válasza:

Ha rajtam múlna, az egész köztársaságosdit mellőzném.

Lenne egy király, mint állandó erős államfői hatalom érdekében állna az ország érdekét nézni, ugyanis utódjai jövője is ettől függ, s nem csupán egy zsíros állás neki, de élete az ország sorsa.

Ugyanakkor mint alkotmányos királyságban, lenne parlament is, mely így egy erős fékkel rendelkezne a király személyében. Mivel a jelen rendszerben minden párt, míg eljut a csúcsra, rendszerint kénytelen elköteleznie magát gazdasági köröknek, így hatalomba jutva már messze nem ideológiai okok alapján döntenek, de a siker zálogát fizetik vissza. Ha a végső döntés nem az ő kezükben van, és a pártokba nem érdemes beleszivárogni mindenképpen, szerintem ez jobb minőségű demokráciát biztosítana az országnak, mint a mai köztársaságunk. Egy felsőház is jótékonyan fékezné a gazdasági körök ráhatását.

Alkotmányos királyságot, a képviselők pedig legyen koorporatív rendszerben vagy területi alapon főként.

2010. jan. 31. 13:02
 38/65 anonim válasza:
36%

Jobbik 100%

Bár úgy hallottam,hogy a háttérből zsidók irányítják,az összes pártot,de ezt nem lehet tudni biztosra...

2010. jan. 31. 15:56
 39/65 anonim ***** válasza:
Már régen nem pártokról kéne beszélnünk hanem az országunkról!!!!Kit érdekelne milyen párt van hatalmon ha az azt csinálná ami valójában a dolga lenne!!! Nem jó ez így sehogyan sem hogy az embereket ezzel ugrasztják össze állandóan hogy ki milyen pártra szavaz és kinek adná oda az ország irányítását a "magyar emberek" sorsát!!!
2010. jan. 31. 17:09
 40/65 anonim ***** válasza:
39%

Naná hogy 100% Jobbik, és nem azért, mert Jobbikos vagyok, sőt, még csak nem is azért, mert a Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt tagja vagyok magam is, hanem azért, mert tanuljátok meg végre, hogy a Jobbik nem bal- vagy jobboldali, hanem NEMZETI párt.

Az mszp szétlopta az országot, a fidesz meg tétlenül tűrte, a többi sem jobb ezeknél, egyedül a Jobbik tiszta, mint a frissen hullott hó, hát ezért 100% Jobbik.

És mielőtt bárki belekötne: a kérdés az volt, ÉN hogyan állítanám össze a Parlementet. Így. Mert így lennék abban biztos, hogy az ország jó úton jár.

[link]

2010. jan. 31. 17:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!