Ha te dönthetnél arról, hogy melyik párt hány százalékot kapjon, hogy állítanád össze a parlamentet?
Milyen lenne az ideális érdekképviselet, mikor lennél a legnyugodtabb, hogy az ország jó úton jár?
FIDESZ, MSZP, JOBBIK, MDF, LMP, SZEMA, SZDSZ, MKP
(Arra kérlek benneteket, hogy csak már létező pártokat írjatok...)
Azért ez is mutatja ám a Jobbikosok szemellenzőségét. :D
Én mint liberális, beírtam a legtöbb pártot, még a Jobbikot is, méghozzá magasabb százalékszámmal, mint ahogy a közvélemény kutatások szerint áll, míg ti csak a szerencsétlen Jobbikot látjátok a szemetek előtt, a többi párt pedig maga az ördög, igaz? :)
Fidesz: 20%
LMP: 25%
Jobbik: 15%
MDF: 10%
MSZP: 10%
SZDSZ: 10%
MKP: 10%
valami ilyesmi tetszene
Hát a Kétfarkú Kutya Pártot kihagyod? Szemellenzős liberális. :D
Amúgy a 2%-nál magasabb LMP-arány erősen lol.
50% Fidesz (mínusz sokan)
40% Jobbik (mínusz novák)
10% MSZP (mínusz gyurcsány és egyéb manifesztációi)
„Én mint liberális, beírtam a legtöbb pártot, még a Jobbikot is, méghozzá magasabb”
Ki a szemellenzős? És ki az aki mindenkit hülyénk néz?
MSZP - 30%
LMP - 10%
MDF - 15%
Add már össze! Szerinted ma az országban minek a lehetősége a nagyobb?
Hogy a bal liberálisok kormányozzanak, vagy hogy a jobbiknak 15% a legyen!
Na ez a mindenkit hülyének néző cionliberális gondolkodás!
Szerintem a kérdés nem arra vonatkozott, minek mekkora esélye van jelenleg, hanem arra, hogy ha én szabhatnám meg a parlament összetételét az milyen lenne. Hát olyan, mint amit írtam. És igen, lenne benne helye a Jobbiknak is.
(És az MDF még mindig nem baloldali, attól, hogy balos politikusok kerülnek a pártba. Továbbra is konzervatív értékeket képviselnek, szóval nem is értem, miért reagáltam a provokációdra.)
10% Fidesz, 10% Mszp, 10% Jobbik, 10% Szdsz, 10% LMP, 10% MDF, 10% MKP, a maradék 30%-ot szétosztanám tizesével más ideológiájú pártok között. Túl idealista vagyok :D
Megjegyzem ha igy állnának össze inkább csak marakodás meg fröcsögés lenne, de jobb ötletem nincs. El kell még telnie sok évtizednek, hogy az emberek megváltozzanak.
51 jobbik
30 likud...fidesz
10 roma
9 mkp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!