Ennyire rossz a helyzet? A fiatalok közül egyre többen mennek ki külföldre?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 00:32
2/27 anonim válasza:
Igen. Az ismerősi körben egyre többen vannak akik családdal indulnak neki, én is két kisiskolással vágtam bele. A környéken a magyarok közül egyre többen vannak a családosok, van olyan suli, ahol 3 magyar gyerek is van 3 családból, az enyémeknek ebben a suliban úgy tudom egy magyar sincs, de az előzőben volt még magyar osztálytársuk is.
3/27 anonim válasza:
Nem tudom hol éltél eddig de már akkor is ez volt a helyzet amikor én 5 évvel ezelőtt kijöttem.
4/27 anonim válasza:
Jó reggelt.
Merre voltál az utóbbi időben?
5/27 anonim válasza:
Igen, ez nem most kezdodott. Egyebkent azok is sokan vannak akik kijonnek, par ev alatt osszeraknak egy lakasra valot es visszakoltoznek. Nekem 2 haverom is ev elejen koltozott vissza haza.
6/27 anonim válasza:
ha a gazdaságilag fejlett fővárosaban sincs munka hol lenne az országban?
7/27 anonim válasza:
Már olyanok a magyarok Londonnak, mint a mexikóiak az USAnak. Akit nem zavar hogy sz@rba se nézik annak jó utat kívánok!
8/27 anonim válasza:
Kérdező, te eddig hibernálva voltál? A kinti fizetések tízszeresei az itthoniaknak, és szabad átjárás van a határok között. Persze, hogy kimennek dolgozni. Ez az unió lényege. Szabad munkaerő áramlás. Ha nem élnék meg tisztességesen a vállalkozásomból, én is kimennék. Még évtizedek, és MSZP mentes kormányzási ciklusok kellenek ahhoz, hogy ez a különbség kiegyenlítődjön. Még Németországban sem sikerült 25 év alatt teljesen egy szintre hozni a keletet, és a nyugatot, hát akkor mi mit szóljunk?
9/27 anonim válasza:
Csak a korcsosultabbja hasít kifelé. Megindult az ország öntisztulása.
10/27 anonim válasza:
Megindult az ország öntisztítása? Mennek ki a korcs értéktelen orvosok, mérnökök, informatikusok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!