Ha a páholyt a felcsúti stadionban Orbánnak tartják fent akkor miért miniszterelnökséget írnak rá?
Probléma van a szövegértéssel?
A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szerint az új felcsúti stadionban található felirat félreérthető, "a kérdéses erkély nem a Miniszterelnökségnek, hanem a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítójának van fenntartva, aki jelenleg Magyarország miniszterelnöke – ez azonban nem volt és lesz mindig így".
szerintem csodás dolog ez
hogy van egy ilyen stadion a miniszterelnök úr háza mellett
és nem szabad az olyan provokatív emberekre hallgatni akik szerint a kórházanak kellett volna adni a pénzt meg annak a százezer éhező iskolás gyereknek, puskás pancsó öcsi bácsi is büszke lenne rá hogy inkább stadionok lettek és nem jóllakott kisiskolások, szerintem öcsi bácsinak annyira tetszene ez hogy odamenne a stadionhoz és a 2 kezével kaparná le róla a nevét
Dontbefool, te biztosan meg tudnád oldani az építőipar felé irányuló EU-s támogatás kórházaknak adását, de ez sajnos nem a miniszterelnök hatásköre.
Szerintem nemrég kiderült hogy mennyire érdekli az embereket ez a téma, kár ezen ennyit lovagolni.
Wampa: a felcsúti stadion semmilyen eu támogatást nem kapott
vagy miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!