Kedves jobbikosok, szerintetek van helye az lmp-nek a magyar politikában?
hogy általában a baloldali pártokról (pl: mszp, dk) mi a véleménye a jobbikosoknak, azt sejtem.
Viszont az lmp (ami a közhiedelmekkel ellentétben inkább baloldali, mint jobboldali párt) szerintetek ugyanabba a bűnöző kategóriába tartozik, mint mondjuk az mszp, vagy olyan hozzáállása van a politikához, mint a jobbiknak, csak más megoldásokat kínál a problémákra?
Természetesen.
Lehet, hogy liberálisok, de messze normálisabbak, mint az SZDSZ volt.Az MSZP-nél is sokkal normálisabbak.
Persz, hogy szdsz 2.0!
Csak azért nem fél tőle senki és nem szavnak rá, mert egy törpe!
Ha megerősödik lesz nemulass!
bocsánat, kicsit pontosítanék, az lmp nem liberális, az lmp egy patriota, rendszerkritikus zöldpárt
nehéz szerintem egy olyan pártra liberálist mondani, ami a földvásárlási moratóriumot meghosszabbítaná, sőt az EU-val módosítaná is ezügyben a tagsági szerződést, vagy ami helyesli az energiaszolgáltatók államosítását, vagy amelyik még a paksi megállapodást is egy idegen hatalomtól való hosszútávú függésnek tartja, és helyette magyar fejlesztésű és kivitelű zöld energiaellátást javasol
Persze, hiszen ra szavazott X ember.
Igy van helye a parlamentben.
A part olyan amilyen, neha vannak ertelmes megnyilvanulasaik, neha meg atesnek a lo tuloldalara.
De azert kellenek ok is.
Szerintem van, sőt, az európaiban is. Épp 1-2 órája írtam alá az EU parlamentes gyűjtőlistájukat, hogy ők is indulhassanak.
Alapvetően szerintem jót akarnak. Kormánypártként ma Magyarországon (sőt az elkövetkezendő 20 évben biztosan, ha maradnak ennél a gazdaságpolitikai felfogásnál) nem tudnám őket elképzelni, de ellenzékként kifejezetten hasznosak és igenis helyük van a politikában.
Nehogy félreérts. Szerintem is van az LMP-nek néhány jó pontja. Például: külön pártként indult a választáson, gazdaságilag függetleníteni akarja Magyarországot.
Vannak azonban rossz pontjai is: Egy időben nagyon jóban voltak Gordonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!