Miért pontoznak le itt minden hozzászólást "Magyar politika" témában?
Azért vannak kivételek, amik talán a szabályt erősítik.
Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, itt egy friss példa, ahol érdemes elolvasni a 2. hozzászólást:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__3372..
A hozzászólót látszólag nem zavarja az a tény, hogy Nyírő József 1953-ban meghalt Madridban, így feltehetőleg nem "nyilatkozott negatívan Magyarországról külföldről az külföldről az elmúlt 10-20 évben."
A választ ettől függetlenül a hozzászólók eddig 100 %-ban hasznosnak találták. :-)
Nem tudom, hogy tudják-e, hogy ki volt Nyírő József és mikor élt, de a jelek szerint értékesnek találták olyan alapon a hozzászólást, hogy az írója célzott arra, hogy ő nem a baloldalról fog rossz példát felhozni.
"A zsidók miatt van."
Ez mondjuk így, ebben a formában igaz.
Nézz be a családi kapcsolatok topikba ugyanez megy :D
Am meg ez egy jobikos rész és aki felszólal ellenük lp én az földig le van pontozva.
Na sebaj legyen meg az örömük.
Az egész oldal ilyen egyébként!
De majd hozzászoksz. :)
'Ne vedd már el tőlünk ezt az örömöt... én imádom csinálni. :)'
Na és mi ebben az élvezet? Erre még nem jöttem rá.
Megj: ha tényleg az a legnagyobb öröm, hogy piros kezet, akarom mondani gombot nyomkodtok, akkor nem szívesen engednélek rakétasilók közelébe, mert 100%, hogy megnyomjátok a piros gombot és akkor a fél világ 2 percen belül lángba borul.
Viccen kívül, a lepontozással óvatosan ám, mert akadhat olyan, aki nem éppen jó véleménnyel lesz a pontozókról, pláne , ha az adott válasz abszolúte passzol is a kérdésre.
nekem inkabb pont itt vannak 80-100hsz e im, bezzeg csaladi kapcsolatok, emberek, a hisztis csalodott anyukaknak ha megirom az oszintet, nem nagyon szeretik.
ahogy a kutyasok se, a menhelyi, nem tks kutyat, az szinte mind 0%
Viccen kívül, a lepontozással óvatosan ám, mert akadhat olyan, aki
nem éppen jó véleménnyel lesz a pontozókról, pláne , ha az adott
válasz abszolúte passzol is a kérdésre.
nekem volt h a kerdezo megkoszonte, h o is igy gondolta, holott a valaszom 0% le volt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!