Az MSZP vagy a FIDESZ kormányzása alatt haladt jobb irányba Magyarország?
Egyiknél sem.
Magyarország 1945 óta rossz irányba halad.
2002ben ,,2010 milyen körülmények voltak? 2010 és 2014ben milyen körülmények voltak?
Szerintem a válasz egyértelmű...
Az igaz, hogy egyiknél sem, de ha a két nagyon szar közül kéne választanom, inkább az MSZP.
Szebb Jövőt!
De kíváncsi vagyok, hogy ki mire alapozza, hogy rossz irányba haladunk??? A Fidesz nyert megint, plusz szerintem példát se tudtok, mondani, hogy veletek mi történt amitől rosszabb az életetek mióta a Fidesz van..
Lehet azzal jönni, hogy nincs munkád, de ez nem kormány függő, mert én Gyurcsányék alatt voltam munkanélküli és eszembe nem jutott a kormányra várni vagy azt hibáztatni pedig közalkalmazott voltam és leépítés miatt lettem munka nélkül.
Az MSZP hülyén okoskodott, a Fidesz okosan hülyéskedik...mindketten a mi kontónkra teszik/tették mindezt.
De amíg a OV jobbkeze diplomataútlevelet szerez MSZP politikusnak,hogy együtt lobbizzanak külföldön,szerintem addig nincs értelme túl nagy különbséget tenni a két párt között.
csak össze kell vetni a két időszakot.
Belső rend gazdasági mutatók, emberek hangulata, stb.
Pont ma volt egy cikk hogy 2005 óta folyamatosan emelkedett a 18-32 évesek közt a kivándorolni akarók a 2005 be 16% volt 2012 ben volt a csúcs 32 % és 2014 re et leapad 24% ra.
tehát agilitálhatnak ma minden szar de ez nem így van.
Egyes döntésekben persze lehetnek viták, amit sajnos a mostani kormányzat szarul kezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!