Minek akarják sokan a Trianon előtti Magyarországot és mi a terv a szlávokkal?
ma 15:08
Te kezdtél beszólogatni, miért én érezzem magam nevetségesnek?
14:35 de azzal is ugyanaz a probléma, hogy Magyarország és Székelyföld közötti területen térképek szerint kb csak románok élnek, Trianont viszont felül kéne vizsgálni, de a magyarok alacsony aránya miatt nem látom át, hogy konkrétan hogy nézne gyakorlatban a határok megváltoztatása.
Egyébként nem-jobbikosoknak írom, ha olvassák, hogy se Fidesz, se Jobbik, se MSZP, se LMP nem voltak sehol 1920-ban, úgyhogy ez nem egy "jobbikos" kérdés, ez emberjogi kérdés.
(Angol wikipédiával kapcsolatban annyit, hogy "Neo-nazism - Hungary" címszó alatt felsorolják az Izrael elleni kritikát mint antiszemtizmust, tehát ennyire korrekt a wikipedia, én pl nem vagyok se neo-názi, se zsidógyűlölő és kikérem magamnak, hogy annak definiáljanak, ha Izraelt kritizálom, jeleztem már az oldal szerkesztőinek, de nem történt változás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!