Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek akarják sokan a Trianon...

Minek akarják sokan a Trianon előtti Magyarországot és mi a terv a szlávokkal?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 13:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Azért akarják, mert az ilyen embereknek fogalmuk sincs a világpolitika működéséről.
2014. ápr. 15. 15:11
 22/35 anonim ***** válasza:

ma 15:08

Te kezdtél beszólogatni, miért én érezzem magam nevetségesnek?

2014. ápr. 15. 15:19
 23/35 anonim ***** válasza:
Konkrétan mit is szóltam be?
2014. ápr. 15. 15:24
 24/35 anonim ***** válasza:
"nem kell itt játszani az angolból perfektet"
2014. ápr. 15. 15:30
 25/35 anonim ***** válasza:
Ezt nem tartom beszólásnak, pusztán jeleztem, hogy ugyanez magyarul is megtalálható és hát ugye ez egy magyar fórum...
2014. ápr. 15. 15:31
 26/35 anonim ***** válasza:
Jájjjj, de megy az eufemizálás....
2014. ápr. 15. 15:41
 27/35 anonim ***** válasza:
De akkor hasonló stílusban: a bunkó parasztot sem tartom beszólásnak, pusztán jeleztem, hogy aki cáfolat helyett személyeskedik, az nem a nagyúri jómodoráról híres....
2014. ápr. 15. 15:42
 28/35 anonim ***** válasza:
A bunkó egyértelműen sértés, de hát gondolom magadból indultál ki. A parasztal semmi bajom, nagyra becsülöm a munkájukat és nem zavar, ha hozzájuk hasonlítanak. Nagyúri modort meg ne is várj tőlem, esetleg nagyhölgyit (már ha létezne ilyen szó). Ja és javasoltam, hogy keresd fel az adott terület lakóit, hogy ők mit szólnak ahhoz, ami ott írva van. Ennyit a cáfolatról... És az utánam szólok is kivették a részüket a cáfolatból.
2014. ápr. 15. 15:57
 29/35 A kérdező kommentje:

14:35 de azzal is ugyanaz a probléma, hogy Magyarország és Székelyföld közötti területen térképek szerint kb csak románok élnek, Trianont viszont felül kéne vizsgálni, de a magyarok alacsony aránya miatt nem látom át, hogy konkrétan hogy nézne gyakorlatban a határok megváltoztatása.

Egyébként nem-jobbikosoknak írom, ha olvassák, hogy se Fidesz, se Jobbik, se MSZP, se LMP nem voltak sehol 1920-ban, úgyhogy ez nem egy "jobbikos" kérdés, ez emberjogi kérdés.

(Angol wikipédiával kapcsolatban annyit, hogy "Neo-nazism - Hungary" címszó alatt felsorolják az Izrael elleni kritikát mint antiszemtizmust, tehát ennyire korrekt a wikipedia, én pl nem vagyok se neo-názi, se zsidógyűlölő és kikérem magamnak, hogy annak definiáljanak, ha Izraelt kritizálom, jeleztem már az oldal szerkesztőinek, de nem történt változás)

2014. ápr. 15. 16:13
 30/35 anonim ***** válasza:
Tényleg csak egy, igazad van. Viszont miután megírtam, hogy ne a wikipédiából tájékozódj ő is megírta, hogy bizony vannak ott hülyeségek is. Mi ez ha nem támogatás?
2014. ápr. 15. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!