Miért foglalkozol vele, ha annyira nem bírod a Jobbikot?
2014. ápr. 14. 13:42
2/17 anonim válasza:
Mert attól még hogy utálják, szívesen felvennék az EP fizetéseket. Pénz >>> Elvek
2014. ápr. 14. 13:46
3/17 anonim válasza:
Szerintem is jogos a kérdés...
2014. ápr. 14. 13:46
4/17 anonim válasza:
Azért, hogy ott is legyen befolyásuk, képviseljék a magyar érdekeket, és megakadályozzák, hogy egy olyan birodalmi gépezet jöjjön létre, ami az európai egyesült államokhoz vezetne. E helyett inkább a nemzetek európájára van szükség.
2014. ápr. 14. 13:52
5/17 anonim válasza:
Akkor meg miért akarnánk kilépni?
2014. ápr. 14. 13:58
6/17 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy te miért akarsz kilépni..
A Jobbik azt mondja, hogy a csatlakozási szerződésünket újra kell tárgyalni.
2014. ápr. 14. 14:00
7/17 anonim válasza:
7:
Nem tudom honnét szedsz ilyen hajmeresztő hülyeségeket :D. Ne hazudozzál össze-vissza, amit mondasz, az mind hazugság, az első mondattól az utolsóig.
Gaudi csak reménykedik egyenlőre abban, hogy a Jobbik indítja őt az EP-választáson, ugyanis már nem Jobbik-képviselő.
Ellenben a te bohócpártjaid most külön indulnak, egy ember sem fog kijutni ;).
2014. ápr. 14. 14:13
8/17 anonim válasza:
Nem olyan rossz azért az a havi közel 20 ezer euró amit meg lehet keresni EP képviselőként. Annyiért még a nagymagyar Jobbikosok is beülnek a " nyugati diktatúra" központjába.
2014. ápr. 14. 15:10
9/17 anonim válasza:
Jaj igen, elnézést. Gyorsan meg kell nekik mondani, hogy ne menjenek az EP-be, ne képviseljék a magyar érdekeket, ne próbálják meg az egészet leterelni az európai egyesült államokhoz vezető útról, mert a 8-as válaszolónak szúrja a szemét, hogy fizetést kapnak azok, akik tesznek érte valamit.
2014. ápr. 14. 16:32
10/17 anonim válasza:
Valójában a politika rengeteg olyan pántlikából áll össze, amit az ember a kapalja mellé tűz, és azt mondja, na ez vagyok én.
Igaz, hogy a jobberek mindent képesek levezetni 3-4 alapelvükből, de a pénzt is szeretik annyira, hogy ezért ne vessék meg az ilyen posztokat.
Ráadásul annyi butaságot beszélnek, hogy ha ebből konzisztens ideológiát szeretnél csinálni, akkor az sosem működne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!