Szegeden magasabb az életszínvonal, mint Budapesten?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 22:30
3/9 anonim válasza:
A görcsöt szegedi vagyok,mivel lenne jobb?
4/9 anonim válasza:
Mondjuk még ha valami nyugati határ menti várost mondanál pl Sopron lenne értelme a kérdésnek na de Szegeden mégis mitől lenne jobb?
5/9 anonim válasza:
Jobb valamivel Szegeden, én az ország közepén élek, nem messze Pesttől, mikor átkerültem Szegedre sokkal jobb elhelyezkedési lehetőségekkel kecsegtetett mint a pesti dolog. Ez az én véleményem, mindenkinek más.
2. voltam.
6/9 anonim válasza:
én debrecennel vagyok így.minden szempontból jobb budapestnél, azért is költöztem oda.sokkal élhetőbb város.
7/9 anonim válasza:
Van aki megszokta a monoton életvitelt szegeden, és rossznak találja, de vannak sokkal rosszabb helyek is amiről még sokan nem is tudnak. Pest sem egy álomváros.
8/9 anonim válasza:
Szegeden a krampuszokkal nagyon elszaladt a ló,ez a város egyik nagy negatívuma.
9/9 anonim válasza:
A krampuszos dolog sajnos országos probléma, máshol se jobb a helyzet, sőt... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!