Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te meg tudnál élni havi 47....

Te meg tudnál élni havi 47. 000 Forintból?

Figyelt kérdés
A fidesz szerint ennyiből meg lehetne élni, miközben napi 47.000 -et keresnek, neked sikerülne egy hónapban maximum ennyit (47E Ft) költeni és boldogan megélni belőle?

2014. ápr. 12. 14:48
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
53%

28-as választ írtam. A szüleim 30 km-re laknak Budapesttől, nem a világ vége, a föld itt is terem.

Az meg, hogy nem divat a konyhakert, egy baromság, a Corvin-negyed környékén épp most telepítenek belvárosi hobbikerteket, mert van rá igény, sok embernek ez kikapcsolódást jelent. Amúgy meg aki rászorul, az ne fintorogjon, hogy divat-e vagy sem, a friss gyümölcs és zöldség érték, amiért meg kell dolgozni, ingyen semmit nem adnak.

2014. ápr. 13. 13:37
 32/35 A kérdező kommentje:
hát ha jó ez így nektek, akkor éljetek meg 47E-ből ti fideszbérenc szerencsétlenek
2014. ápr. 13. 17:11
 33/35 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van:1.Vagy valami leharcolt kis házban élnék mint egyes emberek (Isten segítse őket(akik tisztességesek)) és akkor körülbelül pont kilehetne hozni.

2.Van egy több tízmilliós öko házam ami szinte teljesen önfenntartó,lényegében csak kajára kell,de ekkor sem lennék boldog.

2014. ápr. 13. 20:49
 34/35 anonim ***** válasza:

Elképedtem néhány válaszon...

Egyszer hallottam valakitől, hogy mennyire szomorú ebben az országban, amikor az ember BOLDOGAN jön ki a postáról, mert be tudta fizetni a csekkeket.. Csodás. Ez az élet???

Amúgy minden az igényeken múlik.

Van, akit kielégítenek az előbb felsorolt dolgok, engem nem. Ennyi pénzből kizárt, hogy valaki egészségesen étkezzen és eleget, befizesse a rezsit, megvegye a piperecikkeit, a bérletét (mert ugye autó/benzin tárgytalan) és még ruházkodjon is. És nem ment el szórakozni sem (legyen az bármi, még egy baráti összejövetelre is illik vmit vinni pár ezres tételben). És mi van, ha elromlik valami? Mosógép, porszívó, stb..? Ez megint plusz kiadás. És ha beteg a gyerek? Én magamnak (nem anyagi megfontolásból) nem veszek gyógyszereket, de a gyereknek nyilván igen. Minden hónapban van valami, kisovis.. És a vitaminok is..Játékokról, az ő ruháikról még nem beszéltem.

Ó, sajnos annyi igényem lenne, és bárcsak fel tudnám fogni úgy, ahogy itt sokan..De nekem nem megy. Én jártam rosszabbul.

2014. ápr. 13. 22:53
 35/35 anonim ***** válasza:
Nem!
2014. jún. 5. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!