Baloldali szavazótábor. Miként lehet jellemezni az ilyen embereket, milyen gondolkodásuk és jellemük van az életben, hogy pont a baloldalra szavaztak, ami tönkretette az országot?
Soha nem értettem, hogy amiket csináltak, az országgal, azt hogy tudták elfelejteni nekik a szavazóik.Ezek után mégis majdnem 1 millió szavazatot kapott az összeborulás, bár ha külön indultak volna, kevéssel lett volna csak meg a parlamenti bejutási küszöb.
Mit gondoltuk az ilyen szavazókról?
"3.A hülye fiatal egyetemista, aki úgy próbál meg értelmiséginek tűnni, hogy ballib elveket vall. "
"Nagyjából ez a 3 tette ki a szavazótáborukat,"
Eddig nem azzal példálóztatok ti Jobbikosok, hogy az egyetemista fiatalok mind rátok szavaznak? Most akkor mi van?
nem értem ha már a baloldalnak van joga kritizálni, a jobb oldali ember meg ne is kérdezzen??
van rengeteg hibájuk, pl egyedül bajnai ismerte be a vereséget, és legalább példát mutat a többi balosnak is, hogy kivonul a politikai életből.
a többi baloldali aki vesztett, mikor követi a példáját?
"Eddig nem azzal példálóztatok ti Jobbikosok, hogy az egyetemista fiatalok mind rátok szavaznak? Most akkor mi van?"
Senki nem írt olyat, hogy az összes egyetemista a Jobbikra szavaz.
Ahogy én se azt írtam, hogy az összes egyetemista ballib elveket vall.
Tanulj meg szöveget értelmezni inkább kötekedés helyett.
"Tanulj meg szöveget értelmezni inkább kötekedés helyett.
"
Te pedig kevésbé érzelmi alapon, és némileg több tisztelettel válaszolni. A kérdés, amit feltettem, tök jogos, mert ezt ti magatok mondtátok a választások előtt.
"A kérdés, amit feltettem, tök jogos, mert ezt ti magatok mondtátok a választások előtt."
Én nem mondtam, írtam semmi ilyet.
Ahogy más se.
Az, hogy te mindent elhiszel egy anonim oldalon mindenkinek, az a te alacsony értelmi szintedet prezentálja.
"Én nem mondtam, írtam semmi ilyet.
Ahogy más se.
Az, hogy te mindent elhiszel egy anonim oldalon mindenkinek, az a te alacsony értelmi szintedet prezentálja."
Az összes jobbikosra értettem, de ha te kivételnek érzed magad, az nekem oké.
"az a te alacsony értelmi szintedet prezentálja"
Leírom akkor még egyszer: kevésbé érzelmi alapon, több tiszteletet adva a másiknak, esetleg kezdj el logikusan, összefüggően válaszolgatni, akkor talán komolyan vesznek a felnőttek előbb-utóbb. Kisfiam, én itt abbahagytam, de ha belegondolsz egyébként is csak önmagaddal kötekedsz, nem mással.
"mint amit az MSZP valaha is össze tudott hozni."
Nono, fernyigeském, azért az MSZP-nek sikerült összehoznia egy önerőből gyakorlatilag soha le nem küzdhető mértékű eladósodást, ez pedig elég erősen kimeríti az ország tönkretételét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!