Baloldali szavazótábor. Miként lehet jellemezni az ilyen embereket, milyen gondolkodásuk és jellemük van az életben, hogy pont a baloldalra szavaztak, ami tönkretette az országot?
Soha nem értettem, hogy amiket csináltak, az országgal, azt hogy tudták elfelejteni nekik a szavazóik.Ezek után mégis majdnem 1 millió szavazatot kapott az összeborulás, bár ha külön indultak volna, kevéssel lett volna csak meg a parlamenti bejutási küszöb.
Mit gondoltuk az ilyen szavazókról?
Volt itt lejjebb egy kérdés, ami a fidesz szavazóktól kérdezte ezt, gondoltam én is felteszek egy kérdést, hogy lássuk a másik oldalról milyen vélemények vannak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__555..
1.Zsidó, aki azt hiszi, hogy mindenki a holokauszttal van elfoglalva a nap 24 órájában, persze aki nem ezt teszi az antiszemita.
2.Cigány, aki egy zsák krumpliért letagadja az anyját is, jelenleg szavazatát adja.
3.A hülye fiatal egyetemista, aki úgy próbál meg értelmiséginek tűnni, hogy ballib elveket vall.
Persze a hülye nem veszi észre, mert ennyi esze sincs, hogy a körülötte lévő ballibek, mint zsidók.
Ők meg ugye utálják a magyarokat.
Ő meg azt hiszi, hogy akkor lesz jó ballib és értelmiségi, ha hungarofóbként viselkedik.
4.Akik a Fidesznek akartak keresztbe tenni.
Nagyjából ez a 3 tette ki a szavazótáborukat, természetesen egyes személyek egyszerre több csoportba is tartozhatnak.
"megújítani a vezetést."
Véletlenül pont Vonáékkal, mi?
Abból nem kérünk, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!