Vajon hány komment után esnek egymás torkának az emberek, ha egy kérdésbe beleírom a Jobbik nevét?
"Mindig a Jobbikosokat szokták, csöszögetni, degradálni, titulálni! "
Olyat ezek szerint még sosem láttál, hogy egy jobbikos hazaárulónak, zsidóbérencnek meg agymosott liberálisnak nevezi azokat, akik nem értenek egyet az IGÉ-vel...
14:45-ös válaszolónak:
Leírtam a véleményem, amihez jogom van. Nem tudom, miért kell ebbe is belekötni, egy szóval nem minősítettem a Jobbikot, csak a kérdést, ami igenis provokatív. Azért "idegesítem" itt magam, mert a véleményemet képviselem itt, ahogy mások is.
Azért "idegesítem" itt magam, mert a véleményemet képviselem itt, ahogy mások is.
De ahoz miért kell idegeskedni!
A Jobbik egy sztár-párt, ez hihetetlen, ennek az oldalnak 80%-a róla szól. Tuti siker.
A zsidó média sem képes ennyi idő alatt celebet csinálni egy senkiből.
És te teszed naggyá, te aki írsz róla, jót, rosszat, bármit.
A kérdésed nem volt ugyan provokatív,csak sejthető volt,hogy annak szántad.És pontosan Te adod meg a választ a kommentedben:Ha egy Jobbikos ír valamit, akkor megjelennek a liberális zsidóbérencek válaszai.
Nem vagyok sem libeális,sem kommunista,zsidóbérenc sem.Te vagy aki sértegeted azokat,akik nem értenek egyet a Jobbikkal.MIndenkinek joga van elmondani a véleményét ezen a fórumon.Én csak a gazdasági kérdésekre szoktam válaszolni,igaz,nem sok haszonnal.a Jobbikosok nem hajlandók némi pénzügyi és közgazdasági ismeretre szert tenni,csak kántálják a magukét.Ezért nem is érdemes velük vitatkozni.
És ráadásnak még van egy az összetartást erősítő közös ellenség is.
Zseniális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!