Baloldali főpolgármester?
Mi a véleményetek, az őszi önkormányzatin ismét baloldali jelölt fog kerülni Budapest főpolgármesteri székébe?
Vajon a jobboldal ismét Tarlóst fogja indítani?Tudtommal sem a kormánnyal, sem a Fidesz felső vezetésével nem felhőtlen a viszonya, és a fővárosi jobboldaliak sem elégedettek vele.Ezért szerintem kérdéses, hogy ő lenne a jelöltjük.
Mit gondoltok?
Valóban két kérdés lett belőle. :P De számomra ez összefügg.
2010-ben az MSZP Horváth Csabát jelölte főpolgármesternek.
Egyébként kösz a választ.
Egy tiszta, szabad választáson nyerhetne a baloldali jelölt BP-en, sőt.
Elvileg Bajnai indul ott, aki azért szalonképes politikus, hiába libáznak sokan. De kétség nem férhet ahhoz sem, hogy a Fidesz elintézi magának a főpolgármesteri helyet.
„Vajon a jobboldal ismét Tarlóst fogja indítani?”
A Jobbik biztos nem, nekik legutóbb Staudt Gábor volt a jelöltjük.
Egyébként Horváth Csabát nem tartom egy ütőképes indulónak.
Kell nekünk még egy Demszkij? Szerintem sem.
Örök élet, ingyen bkv-s Horvát Csaba? Az sem.
Jobbikos fog nyerni? Hülye a nép, szóval sajnos nem.
Fideszes lesz? Sajnos igen, de még mindig az mint egy balos.
Hát az nem kérdés, hogy a Jobbik nem fogja támogatni a Fidesz jelöltjét, szerintem most is Staudt Gábort fogják indítani.
Az sem kérdés, hogy nem a Jobbik jelöltje fog nyerni, hiszen ott szerepeltek országosan a leggyengébbek.
Pedig jobboldal számára előnyösebb lenne, ha a Jobbik is támogatná a Fidesz jelöltjét, hülyék ha nem veszik észre azt, hogy a baloldal itt képes csak revansra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!