Ki a Jobbik valódi vezetője?
Utánanéztem Vona Gábor életrajzának. Ahogy elnézem a tanulmányait és a korábbi foglalkozásait... Biztos vagyok benne, hogy csak azért tették meg a párt elnökévé, mert relatíve jól néz ki, és megnyerő ábrázata van.
De nem nézem ki belőle, hogy valóban ő lenne a Jobbik első embere. De akkor ki a "főpillér"?
Nem rosszból meg kötekedésből kérdezem, csak érdekel :)
Vona a vezetője, mos lesz majd tisztújítás.
Idézem Vonát, most rakott ki pont egy hosszabb posztot ami ide vág, abból vágtam ki:
"Talán még sohasem kaptam annyi bátorítást és gratulációt, mint tegnap éjjel. Folyamatosan jöttek e-mailen és SMS-ben az üzenetek itthonról és a nagyvilágból, olyanoktól is, akikkel már nagyon régen nem beszéltem. Nagyon sokan érezték úgy, most nem tőlem várják a bátorítást, hanem éppen fordítva, ők szeretnének nekem adni. Egyúttal sokan kérdezték, miért voltam csalódott múlt éjszaka? Talán nem látom az eredményekből kiolvasható sikert? Természetesen láttam, de bíztam egy nagyobb sikerben. Bíztam abban, hogy sikerül megelőznünk a baloldalt, bíztam egyéni választókerületi győzelmekben, végül bíztam abban, hogy a cigány szavazók tisztességtelen mozgósításánál nagyobb mozgósító erővel bír majd a mi tisztességes kampányunk. Ahogy Ti is bíztatok. Tévedtem, tévedtünk. Amikor 11 óra után sajtótájékoztatót kellett tartanom, bizonyára ez a felemás érzés látszott rajtam. Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, szerettem volna több erőt és hitet sugározni, de nem vagyok színész. Még igazi politikus sem, csupán egy kényszer-politikus. Ugyanolyan ember vagyok, mint ti, és annyira szerettem volna örömet szerezni Nektek. Annyira szerettem volna, ha a jobbikos szavazók végre önfeledten örülhetnek. Annyira szerettem volna, de nem jött össze…"
Vona Gábor a Jobbik valódi vezetője. Orbán a Fidesznek nem a vezetője, hanem a királya vagy az istene.
Vona Gábor igen is nagyon jó vezetője a Jobbiknak. Emlékezetek vissza, hogy mióta átvette a Jobbik vezetését, azóta lett a Jobbik a harmadik legnagyobb párt.
Én még emlékszem arra, mikor a kuruc.info-n az a hír jelent meg, hogy a Jobbik egy hatalmasat lépett előre, mert legyőzte az SZDSZ-t.
Az UFO-k!!!!!!!!!
egy mesterséges intelligencia létrehozott egy agymegszálló rovart mely megfertőzte Vona Gábor elméjét és rátelepedve az agyára irányítja.... (hülye kérdésre hülye válasz)
am persze hogy Vona Gábor!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!