"Remélem te is nemsokára segélyért állsz sorba,ostoba..."
Bezzeg a Jobbik megoldotta volna, hogy ne kelljen segélyért sorban állnom, igaz?
Mehettem volna kapálni a nemzeti mezőgazdasági területekre, amiket nem traktorok, hanem horthytorok szántottak volna és nemzeti komposzttal trágyáztuk volna a földeket, amit Árpád és Attila szarvasmarhái nyomtak volna ki magukból, amiknek a szarvain turulcimkés, árpádsávos masnik díszelegtek volna, ugye?
2014. ápr. 8. 17:57
12/19 anonim válasza:
Ja és még az EU-ból is kilépünk volna, hogy jobb életünk legyen a nagy nemzeti büszkeségben.
2014. ápr. 8. 17:59
13/19 anonim válasza:
Mert azt gondolták, megverik a mi Viktorunkat. :)
2014. ápr. 8. 18:01
14/19 anonim válasza:
"Mert azt gondolták, megverik a mi Viktorunkat. :)"
Akkor rendeljétek meg a Viktorkátok mellszobrát, amit az egyik topikban linkeltek. Csókoljátok meg, majd boruljatok térdre előtte. Töltsetek fel egy közös képet FB-ra, hátha kaptok egy trafikot is a ti Viktorotoktól, a majomkirálytól.
2014. ápr. 8. 18:10
15/19 anonim válasza:
Szerintem a Jobbiknak nincs oka szomorúságra. A legnagyobb ellenzéki párt lettek. Nem sokkal vannak kevesebben a Parlamentben, mint a nemtudomhány pártból álló vörös massza. Az, hogy az összefogás megelôzte ôket pár körzetben, valóban szomorú. Ettôl függetlenül én személy szerint (kormánypártiként) örülök, hogy bent vannak, és ennyien. Ôk legalább megszavazzák, ami az ô értékrendjükbe is belefér. Nem csak nyomkodják a nem-et automatikusan, mint a baloldalon.
2014. ápr. 8. 18:17
16/19 anonim válasza:
#14 Szóra se érdemes a kis princess!
2014. ápr. 8. 18:20
17/19 anonim válasza:
Leiah, te vagy az egyetlen fideszes, akire eddig zöld kezet nyomtam
Szebb jövőt!
2014. ápr. 8. 18:51
18/19 anonim válasza:
Én rá se nyomok. Ő is hozzájárult, hogy itthon ne lehessen szebb jövő.
2014. ápr. 8. 19:13
19/19 anonim válasza:
szánalmas párt...lázár jancsikáról tudnék mesélni egy konkrét korrupciós esetet...csak nem merem leírni mert ugye jönne a TEK azt szétverné a pofám! hihi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!