Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mesterházy és Schiffer miért...

Mesterházy és Schiffer miért tartották fontosnak megemlíteni a választások után, hogy a Jobbik hogy szerepelt, és hogy ez milyen tragikus? Miért kell riogatni a népet nem létező problémákkal?

Figyelt kérdés
Jó, tudom, hogy könnyebb az embereket a "fasizmussal" riogatni, hogy a sok félős ember a Jobbik hátrányára inkább szavazzon legközelebb az Összefosásra vagy az LMP-re, de van még bárki, aki beveszi ezt az egész antifasiszta maszlagot?
2014. ápr. 7. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Van.
2014. ápr. 7. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van, amint láthatod a szavazád végeredményébõl.
2014. ápr. 7. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
félelmet akarnak, mert azzal könnyen lehet terelni az embereket.
2014. ápr. 7. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:

egy millió ember mikor fog ugyanúgy gondolkodni? Ha egy eldöntendő kérdést tesznek fel nekik és ott egyértelműen meghúznak egy határvonalat!

igen vagy nem?

jéé én is nemet mondtam, akkor én is mszp-s vagyok támogatom őket, mert én se szeretem a fekete szint és félek a kutyáktól

2014. ápr. 7. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Négy évünk van elmagyarázni nekik. Szűk fele csak megérti valahogy, ha addig kalandvágyból el nem kotródik.
2014. ápr. 7. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:
35%

Mert mással nagyon nem tudják támadni a Jobbikot!

Mivel jobboldali ezért lehet támadni azzal hogy fasiszta!

2014. ápr. 7. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!