Ez a magyar nép megérett a pusztulásra? Egymás után 2/3 mintha mi sem történt volna? Volt egy erősnek hitt Jobbik, aztán meg sehol semmi?
Komolyan mondom, amikor láttam hogy az emberek zöme még mindig a két régi nagyra szavaz csak és kizárólag, hát azt gondoltam ez a nép még tényleg nem szenvedett eleget.
Itt akármit meglehet ezek szerint csinálni, akkor is narancs vagy szegfű, ráadásul 2/3?
Mindenki azt hitte hogy a Jobbik lesz a második nagy erő, erre fidesz 2/3??
Ellenzékben csak a Jobbik erősödött, de katasztrofálisan kevesebbel, ahhoz képest hogy mindenki többre számított.
Én tényleg bíztam benne hogy a Jobbik a második erő lesz, Orbánnak meg simán nem lesz meg az abszolút többsége, nem hogy a 2/3.
Már nem tudom mit gondoljak, most komolyan menjen ki mindenki külföldre és majd csak szavazáskor jöjjünk haza vagy mi?
Nóóórmálisak ezek a magyarok?
"HAJRÁ MAGYARORSZÁG,HAJRÁ MAGYAROK. Csak nem savanyú a szőlő? Éljen Orbán király."
Bizonyára nagyon magas az IQ-d.
Ebben az országban az emberek nagy része nem képes átlátni még a legegyértelműbb dolgokon sem, ezért értünk mi meg a pusztulásra. A könnyedén megfertőzött médiaforrásokból nyert információval hülyére fertőzik embertársaikat.
Amíg nem tanulunk meg egy természetes ember módján gondolkodni addig halálra van ítélve itt minden.
Az oktatásunk a mocskos hulladékkal egyenlő, rendőrségről mi itt már régen nem beszélhetünk és ami a legszomorúbb, hogy szennyezettség kritikus szinten mozog.
Az az egy vigasztal, hogy nyáron végre leléphetsz? Hadd találjam ki, most fogsz érettségizni? És ilyeneket írsz... hmmm a jobbikra szavaztál ugye?
Nem gondolod, hogy elég nagy ellentmondás, hogyha nem a pártocskád nyer (amire esélye sem volt), akkor gyorsan külföldre távozol? Te nagy hazafi! Nem inkább itthon kéne építened a jobbikot, segítened őket, a szegény gödörbe tartó hazádnak nem gondolod, hogy szüksége van rád? Jaaa, hogy te azt leszarod, te csak szájalni szeretsz? Akkor jó utat!
"Az az egy vigasztal, hogy nyáron végre
leléphetsz? Hadd találjam ki, most fogsz
érettségizni? És ilyeneket írsz... hmmm a
jobbikra szavaztál ugye?"
Köszönöm,hogy ismertetted az értelmi szintedet.Nem akarlak untatni az életrajzommal,csak a miheztartás végett 27 éves vagyok és állásom is van(nem is olyan rossz)és bizony nem a Jobbikra szavaztam.Mellesleg már fél éve tervezem hogy elmegyek innen,úgy hogy nem tartozom a hirtelen felindulásúak táborához.De te biztos nagyon jól fogsz a Fizess "védelme" alatt élni.Egyelöre szabad emberek vagyunk mindenki szabadon dönthet a jövöjéröl.Ez van.
"Az az egy vigasztal, hogy nyáron végre leléphetsz? Hadd találjam ki, most fogsz érettségizni? És ilyeneket írsz... hmmm a jobbikra szavaztál ugye?
Nem gondolod, hogy elég nagy ellentmondás, hogyha nem a pártocskád nyer (amire esélye sem volt), akkor gyorsan külföldre távozol? Te nagy hazafi! Nem inkább itthon kéne építened a jobbikot, segítened őket, a szegény gödörbe tartó hazádnak nem gondolod, hogy szüksége van rád? Jaaa, hogy te azt leszarod, te csak szájalni szeretsz? Akkor jó utat!"
Ne próbálj a logika eszközeivel érvelni egy jobbikossal, teljesen fölösleges..... ők csak az érzelmek nyelvén értenek. Ezért nem fognak soha-soha kormányra kerülni. :)
Mi, az értelmes többség maradjunk csak szelídek, alázatosak, intelligensek, és dolgosak. Ez viszi előre az országot, nem a jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!